Pályára lép a klubelnök?

Pozsony. A II. labdarúgóliga hétvégi 20. felvonásában ma délután a DAC a szenci együttest látja vendégül. Mindkét csapat tavasszal nyeretlen, sőt a KOBA a bártfai kupameccsel együtt 360 perc alatt egy gólt sem rúgott (Ličartovce 0:0, Žiar, 0:1, Trnava 0:0, Bardejov 0:1).

Pozsony. A II. labdarúgóliga hétvégi 20. felvonásában ma délután a DAC a szenci együttest látja vendégül. Mindkét csapat tavasszal nyeretlen, sőt a KOBA a bártfai kupameccsel együtt 360 perc alatt egy gólt sem rúgott (Ličartovce 0:0, Žiar, 0:1, Trnava 0:0, Bardejov 0:1).

Meglepetésre a jóval szebb napokat látott dunaszerdahelyiek ádáz csatát vívnak a bennmaradásért. Erre még a legpesszimistább csallóközi drukkerek sem számítottak. „Eddig valamennyi találkozónkon jobbak voltunk ellenfelünknél, mégis a kilenc pont közül mindössze kettőt szereztünk. Hiába, a futballt nem pontozásra, hanem gólokra játsszák. Sajnos, rutintalan csatáraink a százszázalékos helyzeteket is rendre elpuskázzák. Rendkívül fontos összecsapás előtt állunk, ha nem győzünk, nagy bajba kerülünk. Kár, hogy Brisuda, Sováb és Lipovský sérülés miatt nem szerepelhet. Ennek ellenére bizakodó vagyok. Meggyőződésem, hogy lelkes szurkolóink hathatós támogatásával sikeresek leszünk, és elszakadunk az alsóháztól“ – mondta lapunknak Szikora György, a sárga-kékek vezetőedzője.

Nagy az elégedetlenség a szenciek háza táján. Daniel Bartko klubelnököt főleg a keddi bártfai Szlovák Kupa-elődöntőn nyújtott kritikán aluli teljesítmény bőszítette fel. „Hétről hétre egyre gyengébb produkciót nyújtunk. Ez így nem mehet tovább! A futballisták pénztárcái alaposan megérzik a kudarcokat. Most fogadkoznak: kiköszörülik a csorbát. Valószínűleg Dunaszerdahelyen a kispadon ülök majd, s könnyen lehet, hogy 20-25 percre pályára is lépek. Negyvenhárom éves vagyok, de még felveszem a versenyt a jóval fiatalabb játékosokkal.“ (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?