Öt új szerzeménnyel

Alsókubin/Pozsony. A meggyógyult Szikora György irányításával – segítője Marián Novotný – január 30-ig Alsókubinban edzőtábozik a DAC II. ligás futballcsapata.

Alsókubin/Pozsony. A meggyógyult Szikora György irányításával – segítője Marián Novotný – január 30-ig Alsókubinban edzőtábozik a DAC II. ligás futballcsapata. Mint ismert, az ősszel botladozó gárdából (tizenegyedikként várja a márciusi rajtot) Szórád Zoltán (osztrák alacsonyabb osztályú együttesben folytatja), Milan Kráľ (Bánovce) és Pavol Kravárik (Turč. Teplice) távozott. Vladimír Veselý pedig valószínűleg Törökországba szerződik.

Egyelőre öt új szerzemény érkezett, a brazil Fabio Lima Ferreira (Trnava – 23 éves), Ľuboš Lojdl (Inter – 25 esztendős), Ján Brisuda (Púchov – 26), Jozef Lipovský (Senec – 29) és a korábban a váci NB I-es gárdában szereplő Gasparík László (Štúrovo – 21). A tehetséges Németh András és Tomkó László az ifjúsági csapatból került a keretbe.

Egyáltalán nem unatkoznak a labdarúgók, hiszen általában napi három gyakorlás szerepel a műsoron. Szikora elégedett védencei hozzáállásával, reméli, hogy az alapozás végéig ilyen elszántan végzik majd a foglalkozásokat.

A keret: Sánta, Jánoš–Lipovský, Olejník, Brisuda, Németh K., Sováb, Buka–Erős, Majoroš, Balla, Horochonič, Lojdl, Németh J., Straka– Ferreira, Ďurica, Bognár, Gasparík, Tomkó, Németh A.

Eddig három előkészületi találkozót játszottak a sárga-kékek: Senica 0:0; Levice 1:0, góllövő: Bognár; Istebné 1:0, g.: Ferreira. Vasárnap a Žilina B, hétfőn pedig a Turč. Teplice ellen lépnek pályára.

„A tavaszi rajtig még egy-két játékossal szeretnénk erősíteni. Biztosra veszem, hogy a második felvonásban lényegesen sikeresebbek leszünk, mint az elsőben” – mondta Csóka Zoltán klubtitkár.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?