Őszi bajnok a Werder

Bréma. Az idényt gyengén kezdő Bayern München parádés játékkal fejezte be őszi szereplését a labdarúgó Bundesligában, miután a bajorok a 17. fordulóban, kedden késő este 6:0 arányban győztek Freiburgban. Ottmar Hitzfeld vezetőedző együttese mindvégig uralta a mérkőzést, melynek végkimenetele gyakorlatilag a 28.

Bréma. Az idényt gyengén kezdő Bayern München parádés játékkal fejezte be őszi szereplését a labdarúgó Bundesligában, miután a bajorok a 17. fordulóban, kedden késő este 6:0 arányban győztek Freiburgban. Ottmar Hitzfeld vezetőedző együttese mindvégig uralta a mérkőzést, melynek végkimenetele gyakorlatilag a 28. percben eldőlt, hiszen a bajorok holland légiósa, Roy Makaay egy csodálatos labdaátvételt követően ekkor már 3:0-ra alakította az eredményt.

Lisztes Krisztián együttese, a Werder Bremen könnyedén, 3:0-ra verte a Rostockot, így az élről várhatja a január 31-ei folytatást. A zöld-fehérek újabb sikeréhez Lisztes Krisztián góllal járult hozzá, a magyar középpályás a 89. percben talált be. Lisztes a múlt szombati, Leverkusen elleni találkozón is gólt szerzett, akkor tizenegyesből volt eredményes.

A Herthának úgy tűnik, az új edzővel sem megy, a berliniek nem tanúsítottak nagy ellenállást a forduló előtt még sereghajtó 1. FC Köln otthonában. Királyék sima 3:0-ás verést kaptak, igaz, a 72. perctől, Nando Rafael kiállítását követően tíz emberrel játszottak. A Hertha nagy „szerencséje”, hogy a Frankfurt is kikapott, ha ugyanis az Eintracht pontot szerez hazai pályán a Hamburg ellen, akkor Dárdaiék az utolsó helyen töltik a téli szünetet.

A KEDDI EREDMÉNYEK: 1. FC Köln–Hertha 3:0 (0:0), góllövők: Voronyin (46.), Podolski (75.), N. Kovac (87. – öngól); piros lap: Rafael (72., – Hertha); Frankfurt–Hamburg 2:3 (0:1), Skela (53.), Beierle (66.), illetve Beinlich (17.), Takahara (52.), Barbarez (85.); Freiburg–Bayern München 0:6 (0:3); Demichelis (7.), Szalihamidzsics (23.), Makaay (28., 67.), Pizarro (61.), Trochowski (87.); Werder Bremen–Rostock 3:0 (1:0), Aílton (3.), Ismael (78.), Lisztes (89.).

A tegnap esti találkozók (Hannover–Bochum, Stuttgart–Leverkusen, 1860 München–Mönchengladbach, Dortmund–Kaiserslautern és Schalke–Wolfsburg) jóval lapzárta után értek véget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?