Öregember nem vénember

Washington. Az idei játékosbörze első és második számú választottja parádézott Washingtonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A Lakers bevette a Madison Square Gardent: NY Knicks–LA Lakers 83:104. Képünkön a vendégek két ásza, Kobe Bryant (balra) és Karl Malone. (Reuters-felvételWashington. Az idei játékosbörze első és második számú választottja parádézott Washingtonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A drafton elsőként elkelt clevelandi LeBron James NBA-karriercsúcsot jelentő 28 ponttal zárt, míg a túloldalon Gilbert Arenas 25 ponttal vezette győzelemre a fővárosiakat. A Philadelphia a 2001-es év legjobbja, a sérülés miatt hiányzó Allen Iverson nélkül is diadalmaskodott Torontóban. A kanadaiak első hazai vereségüket szenvedték el az idényben. A New Yorkban győztes Los Angeles Lakersből Shaquille O,Neal 23, Kobe Bryant 21 pontot ért el, de a sikerből a veterán Karl Malone is kivette a részét, 17 ponttal és 14 lepattanóval.

Eredmények: Toronto–Philadelphia 75:81, Boston–New Orleans 73:81, Washington–Cleveland 106:95, Indiana–LA Clippers 91:78, New York–LA Lakers 83:104, Denver– Milwaukee 94:86, Houston–Golden State 85:83, Utah–Sacramento 110:118, Memphis–Detroit 92:99, Portland–Miami 94:93. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?