NYILATKOZATOK

Karel Brückner (cseh szövetségi kapitány): Röviden szólva: remekművet alkottunk. Mi csak támadó felfogásban futballozunk, ez a játékstílusunk.
Pavel Nedvěd: Nagyon boldog vagyok. Kétgólos hátrányból fordítani a hollandok ellen, ráadásul az Eb-n, el sem lehet képzelni szebbet.

Karel Brückner (cseh szövetségi kapitány): Röviden szólva: remekművet alkottunk. Mi csak támadó felfogásban futballozunk, ez a játékstílusunk.

Pavel Nedvěd: Nagyon boldog vagyok. Kétgólos hátrányból fordítani a hollandok ellen, ráadásul az Eb-n, el sem lehet képzelni szebbet. A hollandok is jól játszottak, mi is, úgyhogy a nézők alighanem remekül szórakoztak. Van Nistelrooy góljánál sem estem pánikba, biztos voltam abban, hogy ha saját játékunkat játszszuk, akkor előbb-utóbb eredményesek leszünk. Tizenkettedik játékosunk Brückner edző volt, a tizenharmadik pedig fantasztikus szurkolótáborunk. Olyan hangzavart okoztak, mintha ők lettek volna háromszor annyian, mint a hollandok, nem pedig fordítva.

Milan Baroš: Az első félidőt csak letudtuk, a másodikban viszont taroltunk. Koller gólja kulcsfontosságú volt, mert visszahozta az önbizalmunkat.

Tomáš Rosický: Az ilyen pillanatokért érdemes focizni. Keményen megdolgoztam azért, hogy futballista legyek, és most látom, hogy megérte: ez a hangulat egyszerűen csodálatos.

Dick Advocaat (holland szövetségi kapitány): Nagyszerű mérkőzést játszottunk, többet érdemeltünk volna ennél az eredménynél. Nincs más dolgunk, le kell győznünk a letteket, s várni, hogy Csehország is tegye, amit tenni kell.

Arjen Robben (holland csatár, aki a PSV Eindhovenből a Chelsea-be igazolt): Szívesen a pályán maradtam volna még, de el kellett fogadnom az ező döntését. (čtk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?