Nincs pánikhangulat

Nem kis meglepetésre a bajnok Slovan mindössze egy pontot szerzett a jégkorong ST Extraliga legutóbbi négy mérkőzésén.

Ľubomír Pokovič vezetőedzőt a hullámvölgy okairól faggattuk.

Az egyhetes szünet előtt sorra aratta a győzelmeket a gárda, aztán megtorpant.

Engem is váratlanul ért ez a balsikersorozat. Annál is inkább, mert jó formában voltunk, szorgalmasan gyűjtögettük a pontokat, egyre jobban megközelítettük az éllovas Trenčínt. Aztán egy héttel ezelőtt elbuktunk Zsolnán, és elindultunk lefelé azon a bizonyos lejtőn.

Még gólt sem ütöttek...

Igen, ez fáj a legjobban, nem is emlékszem arra, mikor kaptunk ki úgy, hogy érintetlen maradt az ellenfél hálója. Még az üres kapuba sem tudtunk betalálni. A 0:2-es vereséget követően elbeszélgettem a fiúkkal, akik nagyon fogadkoztak, s azt ígérték, Poprádon kiköszörülik a csorbát.

A vége aztán megint vereség lett. Mit mondott a játékosoknak a 2:1-es poprádi vereség után?

Azt, hogy gondolkodjanak el az utóbbi két mérkőzésen, és nyerjék meg a szombati, Zvolen elleni, hazai tévés rangadót.

A zólyomiak minden tekintetben felülmúlták védenceit, akik meglepően sokat szabálytalankodtak. Miért?

Nem vitás, jobb, de főleg határozottabb volt az ellenfél. Mindkét oldalon láthattunk kemény belemenéseket, de hát a hokit kemény fiúk játsszák. Nagyon sajnálom Törököt, hogy súlyosan megsérült (csigolyatöréssel szállították kórházba, s az idén már nem léphet jégre – a szerk. megj). Szó sem volt szándékosságról, Halaj a játék hevében ütközött vele, éppen ezért túlzottnak tartom a háromhónapos eltiltást.

Kedden pontot szereztek a listavezető trencséni Dukla ellen. Elégedett a döntetlennel?

Nem egészen, de ha azt vesszük, hogy korábban zsinórban háromszor szenvedtük vereséget, akkor örülnöm kellene a pontszerzésnek. Az viszont aggasztó, hogy hazai jégen csak egy gólt ütöttünk. Gyorsan rendezni kell sorainkat, pánikhangulatról azonban szó sincs.

Megvédi elsőségét a Slovan?

Mindent megteszünk, hogy ismét az élen végezzünk. A jelenleginél jóval többre képes a csapat. Ezt szeretnénk bebizonyítani az alapszakasz hátralévő három mérkőzésén; a második helyről még nem mondtunk le.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?