NHL

New York. Két mérkőzésre került sor az észak-amerikai profi jégkorongligában. Hiába vezetett már 2:0-ra a Toronto Maple Leafs, hosszabbítást követően mégis az Atlanta Thrashers örülhetett a győzelemnek.

New York. Két mérkőzésre került sor az észak-amerikai profi jégkorongligában. Hiába vezetett már 2:0-ra a Toronto Maple Leafs, hosszabbítást követően mégis az Atlanta Thrashers örülhetett a győzelemnek. A vendégek ezúttal autóbalesetben elhunyt játékosuk, Dan Snyder családja előtt (a Thrashers magánpáholyt bérelt számukra) rótták le tiszteletüket. Éppen ezért a csapat kettőzött erővel küzdött. Ennek ellenére a Maple Lefas a 40. percre Gary Roberts és Tom Fitzgerald találataival 2:0-ás vezetésre tett szert. Ám ekkor villant a Thrashers, Marc Savard és Jeff Cowan 24 másodperc alatt egyenlített, a győzelmet jelentő gólt pedig a hosszabbítás ötödik percében Savard kotorta Ed Belfour hálójába.

„Dan Snyderért és családjáért játszottuk ezt a találkozót, nagyon nehéz dolgunk volt, de remélem, Dan most boldog és elégedett a csapat teljesítményével” – nyilatkozta a győztes gólnál asszisztáló Ilja Kovalcsuk.

Eredmények: PHILADELPHIA– MONTREAL 5:0 (2:0, 2:0, 1:0), gólütők: Gagne, Amonte, Handzuš, LeClair, Ragnarsson; 18 630 néző.

TORONTO–ATLANTA 2:3 (1:0, 0:0, 1:2 – 0:1), gólütők: Roberts, Fitzgerald, ill. Savard 2, Cowan; 19 200 néző. (o-o, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?