NHL

New York. Indulatokkal teli összecsapást hozott a washingtoni mérkőzés az észak-amerikai profi jégkorongligában. Végül a hazai Peter Bondra góljával alakult ki a végeredmény. Vladimír Zedník (Montreal) megszerezte 400. NHL-es találatát, az idei bajnokságban a huszonkettediket, ami egyéni csúcsbeállítás.

New York. Indulatokkal teli összecsapást hozott a washingtoni mérkőzés az észak-amerikai profi jégkorongligában. Végül a hazai Peter Bondra góljával alakult ki a végeredmény. Vladimír Zedník (Montreal) megszerezte 400. NHL-es találatát, az idei bajnokságban a huszonkettediket, ami egyéni csúcsbeállítás. EREDMÉNYEK: Washington–NY Rangers 7:2 (2:0, 1:1, 4:1), g.: Lang (10., 55. – a második gól Čiernik átadásából), C. Johansson (13., Bondra), K. Miller (21.), Goncsar (44.), Jágr (45.), Bondra (57.), ill. Lundmark (26., 47.); Vancouver–Phoenix 1:0 (0:0, 1:0, 0:0), g.: Näslund (30.); Montreal–Chicago 4:3 (0:2, 3:0, 1:1), g.: Sundström (27.), A. Markov (32.), Zedník (34.), Bulis (49.), ill. Simon (4.), Zsamnov (16.), Arnason (45.). (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?