Nézőcsúcs, büntető, döntetlen

Szenc |

<p>A listavezető trencsénieknek sem sikerült elhozni a három pontot a Napfényes Tavak mellől, a szenciek nézőcsúcsot jelentő ezer ember előtt egy utolsó utáni percben értékesített büntetővel döntetlenre hozták a mérkőzést.</p>

„A legjobban futballozó együttes ellen játszottunk, amely minden téren fölénk kerekedett, és nem gondoltam volna, hogy sikerül egyenlíteni” – mondta a találkozó után Anton Jánoš, a hazaiak edzője. Nemcsak a szakvezető, hanem az egész stadion úgy gondolta, hogy a vendégek túl nagy falatnak bizonyulnak, egyszerűen nem engedték futballozni a szencieket. Az éllovas a tizennyolcadik percben szerezte meg a vezetést, egy védelmi hiba után Depetris teljesen egyedül maradt, és átemelte a kapust. A hazai védők az egész mérkőzés folyamán bizonytalan volt, a trencséni csatárok többször is bolondot csináltak belőlük, Matlák is majdnem beszedte élete potyáját.

A vendégek azonban a góllövés helyett inkább az eredmény megtartására összpontosítottak, amire rá is fizettek.

Már a ráadás perceiben jártunk, amikor egy tizenhatosban zajló csetepaté után a játékvezető a sípjába fújt, az SFM pedig egy óriási lehetőséget kapott az egyenlítésre. A vendégek nem értettek egyet a döntéssel, és a játékosok közti kakaskodások miatt a büntető elvégzésére már a hosszabbítás hosszabbításában került sor, s Polgár kapitányhoz méltóan magabiztosan értékesítette a tizenegyest.

„Nem az én dolgom megítélni a tizenegyes jogosságát, a csapatban ilyenkor már mindenki az érzelmek befolyása alatt áll” – nyilatkozta a sorsdöntő pillanatról Adrián Guľa trencséni szakvezető. „A mi keretünk olyan, hogy már egy alapember kiesését is nagyon megérezzük, a mai meccsen a hiányzó Železníket nem tudtuk pótolni. Ha Marek Plichta lövés helyett passzol, csatártársának már csak az üres kapuba kellett volna gurítania. Az ilyenre máskor jobban kell figyelni” – értékelte csapata teljesítményét Anton Jánoš. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?