Német–olasz versengés

Eindhoven. Ma újabb nyolc mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó BL-küzdelmek. Érdekesnek ígérkezik az Arsenal holland vendégjátéka. Az „ágyúsoknak” jelenleg nem nagyon megy, utolsó öt mérkőzésükön mindössze egyszer nyertek. „Ötvennégy találkozó, egy vereség. Ez nem olyan mérleg, ami miatt keseregni kellene.

Eindhoven. Ma újabb nyolc mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó BL-küzdelmek. Érdekesnek ígérkezik az Arsenal holland vendégjátéka. Az „ágyúsoknak” jelenleg nem nagyon megy, utolsó öt mérkőzésükön mindössze egyszer nyertek. „Ötvennégy találkozó, egy vereség. Ez nem olyan mérleg, ami miatt keseregni kellene. Tény, most nem megy úgy a csapatnak, de bízom benne, hogy visszatalálunk a helyes útra” – mondta Arsene Wenger, a londoniak edzője. Az Arsenal sorozatos döntetlenjeinek köszönhetően a Panathinaikosznak is van esélye a továbbjutásra. A görögök a hűvös Norvégiába látogatnak, ahol vi-szont nem könnyű a pontszerzés.

A két sztárcsapatnak, az AC Milánnak és az FC Barcelonának elég egy pontot szereznie, és biztosan ott lesznek a nyolcaddöntőben. Utóbbi Celtic elleni mérkőzését a szlovák bíró, Ľuboš Micheľ vezeti.

A G-csoportban a Werder győzni akar a tartalékosan felálló Internazionale ellen. Roberto Mancini, az olaszok edzője jelezte, néhány kulcsemberét pihenteti a hétvégi Juventus elleni bajnokira. A csoport másik találkozóján a Valencia az eddig még pont nélküli Anderlecht otthonában vendégeskedik.

A H–kvartettben a Chelsea mellet még mindhárom együttes továbbjuthat. A Porto Moszkvában igyekszik majd nyerni, de két alapemberét, Luis Fabianót és Nuno Valentét is nélkülöznie kell. A Chelsea és a CSZKA futballklub mecénása, Abramovics két vasat is tart a tűzben, a londoniak ezért biztosan nem veszik majd félvállról a Paris SG elleni találkozót.

A mai műsor

E-CSOPORT: PSV Eindhoven– Arsenal, Rosenborg–Panathinaikosz.

1. Eindhoven 4 3 0 1 4:2 9

2. Arsenal 4 1 3 0 5:4 6

3. Panathinaikosz 4 1 2 1 5:5 5

4. Rosenborg 4 0 1 3 3:6 1

F-CSOPORT: FC Barcelona–Celtic, AC Milan–Sahtyor Donyeck.

1. Barcelona 4 3 0 1 8:3 9

2. AC Milan 4 3 0 1 6:4 9

3. Donyeck 4 1 0 3 3:5 3

4. Celtic 4 1 0 3 3:9 3

G-CSOPORT: W. Bremen–Internazionale, Anderlecht–Valencia.

1. Internazionale 4 3 1 0 10:1 10

2. Bremen 4 3 0 1 9:5 9

3. Valencia 4 1 1 2 4:7 4

4. Anderlecht 4 0 0 4 2:12 0

H-CSOPORT: CSZKA Moszkva–FC Porto, FC Chelsea–Paris SG.

1. Chelsea 4 4 0 0 9:1 12

2. CSZKA M. 4 1 1 2 2:3 4

3. Paris SG 4 1 1 2 2:5 4

4. FC Porto 4 0 2 2 1:5 2

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?