Nem tűnik vaklármának

Marbella. Szárnyra kapott a hír, hogy Marek Mintál, a Nürnberg szlovák labdarúgója iránt a Liverpool érdeklődik.

Marbella. Szárnyra kapott a hír, hogy Marek Mintál, a Nürnberg szlovák labdarúgója iránt a Liverpool érdeklődik.

A német klub vezetői váltig állítják, hivatalosan nem lépett velük kapcsolatba a neves angol klub, ám nincsenek arra rákényszerülve, hogy eladják a Bundesliga jelenleg legjobb góllövőjét (tizenhárom találatot ért el az őszi szezonban).

„Ha engem nem is, de a tanácsadómat, Peter Hammert már beszélt néhány szigetországi egyesület képviselőjével. Én jelenleg csak a felkészülésre összpontosítok” – mondta a huszonhét esztendős Marek Mintál a híresztelésekkel kapcsolatban.

A tüzet az a tény is szítja, hogy Juraj Vengloš, a középpályás menedzsere a jövő héten néhány napra a szigetországba repül. „Találkozom olyan angol klubok vezetőivel, akik szívesen látnánk védencemet soraikban. Konkrét egyesületeket azonban egyelőre nem mondok, s eddig még a vételárról sem esett szó. Még három hét van hátra az átigazolási időszakból, azalatt bármi megtörténhet. Bár a Nürnberg vezetői ellenzik a januári távozást, kecsegtető ajánlat esetén könynyen megváltozhat a véleményük” – tette hozzá Juraj Vengloš. (s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?