Nem sikerült a bravúr

Magdeburg. Szombaton rendezték Magdeburgban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének visszavágó mérkőzését, melyet a vendéglátó németek nyertek meg öt góllal, s miután a veszprémiek hazai pályán csak két góllal győztek, a Magdeburgé lett a kupa.
MAGDEBURG-VESZPRÉM 30:25 (15:10).

Magdeburg. Szombaton rendezték Magdeburgban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének visszavágó mérkőzését, melyet a vendéglátó németek nyertek meg öt góllal, s miután a veszprémiek hazai pályán csak két góllal győztek, a Magdeburgé lett a kupa.

MAGDEBURG-VESZPRÉM 30:25 (15:10). Legeredményesebbek: Stefansson 7, Perunicsics, Kuleszov, Abati 5-5, ill. Pásztor 7, Dzomba 6, Perez 5, Szaracsevics 4. Szóval 7000 néző előtt nagyszerűen kezdett a Magdeburg, a hazaiak pillanatok alatt négy góllal elhúztak, ennek következtében Zdravko Zovko a veszprémiek edzője már a 6. percben kapust cserélt, Sterbiket Fazekas váltotta. Ezt követően feljött a magyar bajnok, és 7:7-nél utolérte ellenfelét, a félidő végén azonban ismét felerősítettek a hazaiak, így végül 15:10-es vezetéssel vonulhattak pihenőre. A második játékrészben végig a Magdeburg vezetet, s ekkor úgy tűnt., hogy nincs esélye a végső sikerre a Fotexnek. A kapuba időközben visszaálló Sterbik, és a végig nagyszerű teljesítményt nyújtó Pásztor vezetésével azonban remekül hajráztak a vendégek, és az utolsó három percben kétszer is megvolt a lehetőségük a kedvező eredmény elérésére, ám a kritikus helyzetekben a hazaiak mindig újítani tudtak, így megérdemelten szerezték meg a legrangosabb európai trófeát. A Magdeburg 51:48-as összesítéssel lett első.

Zdravko Zovko, a veszprémiek vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés után: „Jól küzdöttünk, egészen az utolsó percig volt esélyünk a végső győzelemre. A meccs elején elhúzott a Magdeburg, de tudtunk újítani, egyenlő lett az állás, ettől annyira elfáradtunk, hogy a félidőre ötgólos hátrányba kerültünk. A második játékrészben sokkal jobban összpontosítottunk, többször megtréfáltuk a kemény védőfalat, azonban a végén nem volt szerencsénk. Gratulálok a Magdeburgnak, a két találkozó alapján megérdemelten győzött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?