Nem örülnek egymásnak

Nyon. Tegnap Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének és elődöntőjének párosítását. A BL-ben a címvédő Bayern München a négy közé jutásért a Real Madriddal találkozik.
A negyeddöntő párosítása: 1. Panathinaikosz (görög)–FC Barcelona (spanyol), 2.

Nyon. Tegnap Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének és elődöntőjének párosítását. A BL-ben a címvédő Bayern München a négy közé jutásért a Real Madriddal találkozik.

A negyeddöntő párosítása: 1. Panathinaikosz (görög)–FC Barcelona (spanyol), 2. Bayern München (német)–Real Madrid (spanyol), 3. Deportivo La Coruna (spanyol)–Manchester United (angol), 4. FC Liverpool (angol)–Bayer Leverkusen (német). Az első mérkőzéseket április 2–án és 3–án, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

ĺgy játszanak majd az elődöntőben: 1. mérkőzés győztese–2. mérkőzés győztese, 3. mérkőzés győztese–4. mérkőzés győztese. Az első felvonásra április 23–án és 24–én, a visszavágókra egy héttel később kerül sor.

A Real Madrid és a címvédő Bayern München vezetői sem örültek annak, hogy a két csapat már a negyeddöntőben összekerült egymással. – Ennél rosszabbul nem járhattunk volna, mondta Emilio Butragueno, a Real Madrid egykori válogatott játékosa. A Bayern Európa egyik legjobb együttese, a döntőben szerettünk volna találkozni vele. És akkor arról még nem is esett szó, hogy amennyiben továbbjutunk a németek ellen, az elődöntőben valószínűleg az FC Barcelona következik.

Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke előrehozott döntőről beszélt: – Európa két legjobb klubcsapata már a nyolc között találkozik egymással. Az esélyek teljesen egyformák, a spanyolok most talán jobb formában vannak nálunk, de mi vagyunk a címvédők és a fontos meccsekre mindig öszszeszedjük magunkat. Mellettünk szól, hogy a madridiak ellen a legutóbbi hat mérkőzésünkből ötöt megnyertünk. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?