Nem érzi magát túlkorosnak

Sikeresnek nem nevezheti Kabát Péter a közelmúltban véget ért őszi labdarúgó-szezont, az újpesti szurkolók kedvence sérülést sérülésre halmozott. A 37 éves Megyeri úti csatárral beszélgettünk.Sokat volt sérült az őszi szezonban.

Sikeresnek nem nevezheti Kabát Péter a közelmúltban véget ért őszi labdarúgó-szezont, az újpesti szurkolók kedvence sérülést sérülésre halmozott. A 37 éves Megyeri úti csatárral beszélgettünk.

Sokat volt sérült az őszi szezonban. Mennyire hiányzott a foci, a játék?

Szörnyen rossz sérültként a lelátóról nézni a csapat mérkőzéseit. A nézőtéren ülve nemegyszer azt vettem észre magamon, hogy annyira bele tudom élni magamat a látottakba, hogy van, amikor még a lábam is „bemozdul” a gólhelyzetekre. Lényegében ugyanez vonatkozik a kispadra is, amikor már csereként számításba veszik az embert, és közelebb kerülhet a játéktérhez.

Nebojsa Vignjevics edzővel milyen a kapcsolata? Mert azt látni, hogy hiába egészséges, a tréner nem kapkodja el, hogy akárcsak csereként is, de lehetőséget adjon önnek.

Kimondottan jónak tartom a viszonyomat vele, úgy érzem, hogy nincs vele problémám. Tudomásul kell venni, hogy a sérüléseim sok hátrányt tudnak okozni. Lényegében mindig mindent újra kell kezdenem ilyenkor, ehhez pedig türelem, idő és meccsek kellenek.

A mellőzés miatt nem fordult meg a fejében, hogy csapatot vált?

Ahogyan már utaltam is rá, nem érzem magam mellőzöttnek. Sok időt töltöttem már itt Újpesten, máshol nem tudom már elképzelni magam, mint játékos. Újpest az én hazám!

Harminchét évesen nem érzi azt, hogy idős már az első osztályban való szerepléshez?

Ez meg sem fordult még a fejemben soha. Nem érzem magam „túlkorosnak”. Jó erőben vagyok, és szeretnék még egy-két évet komoly szinten játszani.

Meddig van szerződése Újpesten?

2016. június 30-ig szól a szerződésem.

Milyen tervei vannak az új esztendőre?

Természetesen azt mondhatom, hogy valamennyi tervem a labdarúgáshoz, és a Megyeri úthoz kapcsolódik. Reménykedem abban, hogy túllépek végre ezen az engem sújtó sérülési hullámon, és góljaimmal, játékommal tudom segíteni a csapatot! Szép lenne megnyerni ismét a Magyar Kupát, és a bajnokság végén is megmaradni a dobogón.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?