Négy gól és más semmi

Pozsony. Az első negyedóra alibifutballt hozott, a kapuk egyetlen egyszer sem forogtak veszélyben. A 16. percben azonban megszerezte a vezetést az Inter. Czinege a tizenhatosnál Drobňákot hozta játékba, akinek lövése a bal alsó sarokban kötött ki.

Pozsony. Az első negyedóra alibifutballt hozott, a kapuk egyetlen egyszer sem forogtak veszélyben. A 16. percben azonban megszerezte a vezetést az Inter. Czinege a tizenhatosnál Drobňákot hozta játékba, akinek lövése a bal alsó sarokban kötött ki. Nemsokára ismét Drobňák veszélyeztetett, majd Czinege gyenge lövését hárította Trančík.

A vendégek először a 41. percben lőttek a hazaiak kapuja felé, de Šlahor a felhőket veszélyeztette... A másik oldalon P. Petráš ügyesen tört be a tizenhatosba, de a lövése elkerülte a kaput. Még a szünet előtt, a ráadás perceiben Czinege beadása után Micsovics fejjel talált a hálóba. Rögtön a fordulás után ismét az ex-Tatran-játékos, Drobňák volt eredményes, Czinege baloldali beadása után. Az 53. percben az aktív Czinege lövését védte Trančík, majd a vendégek percei következtek. Előbb Mati közelről szépített, pár másodperc múlva pedig Šuchančok ordító hibáját Šesták hagyta kihasználhatatlanul. Egy óra játék után ismét Czinege veszélyeztetett. A hátralévő percekben semmi említésre méltó esemény nem történt. (vj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?