Nedvědé az Aranylabda?

Prága. A France Football szaklap szavazásának eredményét ma hozzák nyilvánosságra, ennek ellenére többen is tudni vélik: az Aranylabdát idén a cseh Pavel Nedvěd kapja.

Prága. A France Football szaklap szavazásának eredményét ma hozzák nyilvánosságra, ennek ellenére többen is tudni vélik: az Aranylabdát idén a cseh Pavel Nedvěd kapja.

Pénteken ugyanis a Canal Plus francia tévétársaság stábja felkereste Josef Masopustot, akit 1962-ben választottak Európa legjobbjává, hogy rövidfilmet készítsenek róla a mai díjátadás apropóján. „Aligha mondok újdonságot: Pavel Nedvěd kapja az Aranylabdát” – ezeket a szavakat a francia tévéstáb egyik tagja intézte Masopusthoz pénteken. A cseh sajtó ezek után már tényként kezeli Nedvěd elsőségét, hiszen a Canal Plus az a tévéadó, amely ma délután élőben közvetíti a díjátadó ünnepséget. „Mi másért jöttek volna Prágába három nappal a díjátadás előtt, ha nem annak az apropóján, hogy másodszor lett cseh futballistáé az Aranylabda” – kérdezi Masopust.

Nedvědet egyelőre hidegen hagyják az előzetes hírek, és Masopust értesüléseit sem kívánta kommentálni. „A szavazás végeredménye egészen az utolsó pillanatig titkos, nem tudom, Masopust úr hogyan tudhatná előre az eredményt” – mondta a Juventus sztárja. Felesége, Ivana Nedvědová szerint a futballista alig várja már, hogy elcsituljon már a szavazás körüli felhajtás. A France Football képviselői természetesen nem erősítették meg a hírt, csak annyit mondtak: ők már tudják, ki kapja 2003-ban az Aranylabdát, de a futballista nevét csak ma délután árulják el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?