„Ne szórakozzanak!”

Budapest. Még mindig nem dőlt el Király Gábor jövője. A magyar labdarúgó-válogatott kapusa már szóban megegyezett az angol Crystal Palace vezetőivel, később azonban a klub módosította ajánlatát, amit viszont a legutóbb a Her-thában védő kapus elutasított. „Nem vagyok egy 19 éves hülyegyerek, velem nem lehet szórakozni.

Budapest. Még mindig nem dőlt el Király Gábor jövője. A magyar labdarúgó-válogatott kapusa már szóban megegyezett az angol Crystal Palace vezetőivel, később azonban a klub módosította ajánlatát, amit viszont a legutóbb a Her-thában védő kapus elutasított. „Nem vagyok egy 19 éves hülyegyerek, velem nem lehet szórakozni. A megegyezéssel ellentétben a szerződésben feleannyi pénzt akartak adni. Nincsenek nagy igényeim, nem százmillió forintos fizetésről van szó. Tisztában vagyok a képességeimmel, s azzal, hogy mennyit érek. Normális összeget kértem a Palace-tól, amire kétszer rá is bólintottak, aztán mégis meggondolták magukat.” – nyilatkozta a kapus, aki újabb ajánlatokat kapott. Az Everton jelezte, azonnal bevethető hálóőrt keres, a Portsmouth már korábban felkereste őt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?