NBA: Újra játékban Curry

curry

Kéztörés miatt négy hónapot kellett kihagynia a Golden State Warriors 2-szeres MVP-jének, Stephen Currynek.

Ezidő alatt 58 meccset játszott a Golden State, és a csapat több sztárjátékos hiányában drasztikusan lesüllyedt, méghozzá a tabella aljára. Curry 27 perc játékidőt kapott visszatérő meccsén, melyet a Warriors otthon játszott a Toronto Raptors ellen. Annak ellenére, hogy a Toronto a Keleti főcsoport második helyén áll, a Golden State pedig utolsó nyugaton, meglehetősen szoros mérkőzést játszott a két csapat: 121:113 a Toronto javára. 

A Warriors edzője, Steve Kerr elmondása szerint Curry remekül játszott, és újra a régi formájában van. Maga az érintett így nyilatkozott a meccs után: „Ami a sérülést illeti, próbáltam nem gondolni rá. Jobban ment a játék, mint amire számítottam, és akár többet percet is kaphattam volna.”

A Golden State 2015 és 2019 között zsinórban 5 NBA-döntőben szerepelt, s ezekből hármat meg is nyert. A tavalyi vesztes finálét követően, melyet épp a Toronto ellen vesztettek el, távozott az egyik, ha nem legnagyobb sztárjuk, Kevin Durant. Ennek a döntősorozatnak az utolsó mérkőzésén sérült le a Warriors shooting guard-magas bedobója, illetve liga egyik legjobb hármasozója, Klay Thompson, akinek hiánya szintén sok problémát okoz – Thompson az egész szezont kihagyja térdszalagszakadás miatt. A csapat power forward-erőcsatárja, Draymond Green is visszatérő sérülésekkel bajlódik. A Toronto elleni mérkőzésen Curry volt az egyetlen, aki a tavalyi döntőben is játszott. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?