NBA - Az utolsó pillanatban nyert a Boston

Boston |

<p>A Boston Celtics - Avery Bradley utolsó pillanatban szerzett hárompontosának köszönhetően - legyőzte a Cleveland csapatát az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának pénteki játéknapján.</p>

A lefújás előtt hat másodperccel a keleti főcsoportot vezető, házigazda Cavaliers még négy ponttal jobban állt, de mivel a Celtics ezt követően öt pontot szerzett, nem volt szükség hosszabbításra.   
A Chicago Bulls a Denver otthonában már 18 ponttal is vezetett a harmadik negyed végén, ám az utolsó játékrészt 42-21-re a hazaiak nyerték, így végül öt ponttal jobbnak bizonyultak. Legeredményesebb játékosuk - egyben az egész játéknap legjobbja - a 33 pontig jutó argentin Danilo Gallinari volt.   
Sorozatban az ötödik győzelmét aratta a Memphis, amely annak ellenére nyert New Yorkban, hogy még legeredményesebb kosárlabdázója, Jeff Green is csupán 16 pontig jutott. A Utah Jazz szintén ötös sikerszériánál tart, pénteken legyőzött ellenfele, a Milwaukee viszont megszakítás nélkül ötödször vesztett.    Eredmények:Atlanta Hawks-Indiana Pacers 102-96Charlotte Hornets-Miami Heat 95-98Orlando Magic-Los Angeles Clippers 93-107Washington Wizards-Philadelphia 76ers 106-94Brooklyn Nets-Sacramento Kings 128-119Cleveland Cavaliers-Boston Celtics 103-104New York Knicks-Memphis Grizzlies 85-91Denver Nuggets-Chicago Bulls 115-110Utah Jazz-Milwaukee Bucks 84-81Dallas Mavericks-San Antonio Spurs 90-116
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?