Nagyok az elvárások

Budapest. Derűlátóan várják a Ferencváros vezetői és labdarúgói a mai Bajnokok Ligája-selejtezőt. A magyar csapat tegnap utazott el az albán fővárosba, ahol 18 órai kezdettel mérkőzik meg az SK Tiranával.

Budapest. Derűlátóan várják a Ferencváros vezetői és labdarúgói a mai Bajnokok Ligája-selejtezőt. A magyar csapat tegnap utazott el az albán fővárosba, ahol 18 órai kezdettel mérkőzik meg az SK Tiranával. László Csaba vezetőedző szerint csak a továbbjutás számít elfogadható eredménynek, a siker a zöld–fehér klub és a magyar futball érdeke is. „Körültekintően felkészültünk az ellenfélből. Nagyok az elvárások, de ez senkit sem zavarhat. Tovább kell jutnunk, a búcsú nagy csalódást jelentene! Ezért már az első mérkőzésen jó eredményt kell elérnünk. Sajnos Tököli pótlását még nem sikerült megoldanunk, de úgy gondolom, a keret most is jó játékosokból áll. Velük kell sikert elérnünk“ – mondta az erdélyi származású szakember.

Az utazók között van Gera Zoltán is. A válogatott támadó minden bizonnyal pályára lép Tiranában, függetlenül attól, hogy napokon belül elbúcsúzhat a 28-szoros magyar bajnoktól. Gerával ellentétben Szkukalek Igornak esélye sincs a játékra: úgy hírlik, a szlovákiai labdarúgót kölcsönadja a Fradi. Udvarácz Milán, Kiss György, Somorjai Tamás és Bognár Zsolt sérülés miatt maradt ki a keretből. A találkozón, amelyet egyetlen tévécsatorna sem közvetít, debütál a csapat új, tiszta fehér szerelése.

A 21-szeres bajnok Tirana, amely néhány hete Magyarországon edzőtáborozott, az előző fordulóban a fehérorosz Gomelt búcsúztatta (2:0, 0:1). Legismertebb játékosai a nigériai válogatott kapus, Ndubuisi Egbo, valamint Indrid Fortuzzi, akit Csank János edzősködése idején az FTC is szeretett volna szerződtetni. (o, ns)

A MAI MŰSOR

BL-selejtezők, mai mérkő-zések: 16.00: WIT Georgia (grúz) –Wisla Krakow (lengyel); 18.00: HJK Helsinki (finn)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli), Piunik Jereván (örmény) –Sahtor Donyeck (ukrán); 20.15: Nova Gorica (szlovén)–FC Köbenhavn (dán).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?