Nagylégen szombaton piroslott

Nagylég. Három piros lapott osztott ki a bakaiaknak Petrovits játékvezető a dunaszerdahelyi területi bajnokság szombati nagylégi párharcán. Ebből egyet a vendégek méltatlankodó futballistája, Valacsai kapott, a másik kettőt a bakaiak trénere (Gábriš), valamint kapusedzője (Darnay) gyűjtötte be.

Szombaton a nagylégiek mezőnyfölényükből csupán egyszer tudtak hasznot húzniFogas Ferenc felvételeJól kezdtek a hazaiak, már a 9. percben a vendégek hálójában táncolt a labda. Glončák Tóthoz továbbított, a hazaiak gólzsákja mesterien indította Sárközit, aki a kapujából kimozduló Rengel felett a hálóba emelte a labdát. Az első félóra végén Tóth egyedül tört kapura, ám Rengel résen volt, és elcsípte a labdát. Az ellentámadásból a bakaiak húztak hasznot. Herberger mintegy 22 méteres szabadrúgása a bal felső sarokban landolt. Szépségdíjas találat volt ez a javából! Az első játékrészben Rigó Zsolt a kapufát találta telibe, a túloldalon Oravec bombája csupán centiméterekkel szállt kapu mellé. Fordulás után elsősorban Tóth kapufája és két kihagyott helyzete borzolta a kedélyeket. Glončák és Sárközi távoli lövésénél pedig Rengel, a vendégek jó formában hárító kapusa remekelt, mindkét alkalommal szögletre tenyerelte a labdát. Čomor fejesénél pedig baj volt az irányzékkal. Tíz perccel az összecsapás befejezése előtt tíz főre fogyatkoztak a vendégek. Valacsai a bakaiak cserepadja előtt szidalmazta a bírót, aki a sportszerűtlenül viselkedő játékost azonnal az öltözőbe parancsolta. Közben kiürült a vendégek cserepadja is, hiszen edzőjüket és annak asszisztensét is a lelátóra száműzte a játékvezető.

LEHNICE–BAKA 1:1 (1:1). Gólszerzők: Rigó Zsolt (9.), ill. Herberger (32.). Sárga lap: Rigó Zsolt, Helész, ill. Mészáros, Rengel. Piros lap: Valacsai (80.). Játékvezető: Petrovits, 200 néző.

LEHNICE: Andrássy–Poláček (70. Nagy), Horváth, Helész (86. Rigó László), Rigó Zsolt, Sárközi, Rigó Zoltán, Tóth, Glončák, Čomor, Varga. BAKA: Rengel–Mészáros (90. Bertalan János), ifj. Stojka, Csomor, Németh, Fekete, Oravec (80. Hicner), Herberger, Perczel, Bertalan Gergely, Valacsai. (szl)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Zdeno Jánoš (Lehnice): „Tudtuk, hogy a jó képességű ellenféllel nagy csatát kell vívnunk a győzelemért. A pontosztozkodás ellenére maximálisan elégedett vagyok védenceim hozzáállásával, teljesítményével. A helyzetkihasználással viszon elégedetlen vagyok. Példaértékű a bakaiak eredményessége, hiszen egyetlen kapura tartó lövésük döntetlent jelentett számukra.” (szl)

Vladimír Gábriš (Baka): „Dicséret illeti játékosainkat, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy tovább gyarapítsuk pontjaink számát. Nagy erőbedobással, elszántsággal küzdöttek. Kis szerencsével akár a győzelmet is megszerezhettük volna a mai mérkőzésen, melyen nem csupán az ellenféllel kellett harcot vívnunk. A játékvezető ugyanis a hazaiakat támogatta ítéleteivel.” (jz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?