MORMONFÖLDI MOZAIK

AZ ÚJSÁGĺRÓK GYŐZELME. Az olimpia műkorcsolya versenyein dolgozó újságírók nagy harc árán elérték, hogy a szervezők közöljék velük, milyen nemzetiségűek a versenybírák. A tavalyi Európa-bajnokság óta ugyanis csak a pontszámokat lehetett megtudni, hogy ki adta, azt nem.

AZ ÚJSÁGĺRÓK GYŐZELME. Az olimpia műkorcsolya versenyein dolgozó újságírók nagy harc árán elérték, hogy a szervezők közöljék velük, milyen nemzetiségűek a versenybírák. A tavalyi Európa-bajnokság óta ugyanis csak a pontszámokat lehetett megtudni, hogy ki adta, azt nem. A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség ezzel a lépésével szerette volna megkímélni a pontozókat a közönség esetleges nemtetszésétől. Az ISU mostani döntésével kiszolgálja a média képviselőit, ráadásul a bíróknak sem kell félniük, hiszen a nézők legfeljebb a másnapi lapokból értesülnek arról, hogy kit kellett volna szidni vagy dicsérni.

ROMNEY MINT RENDŐR. Mitt Romney, a szervezőbizottság elnöke új feladatkörben tűnt fel: rövid ideig közlekedési rendőrként irányította a forgalmat. – Nem nézhettem tétlenül, hogy a versenyekre igyekvő szurkolók figyelmen kívül hagyják a táblákat, és szemrebbenés nélkül behajtanak a hivatalos személyek számára fenntartott utakra – mondta. – Ráadásul a rendőröket is ki kellett oktatnom, hogy ne csak a stadionok környékén legyenek határozottak.

A SZEXIS VESZTES. A gyorskorcsolyázó Anni Friesinger számára csalódást hozott a női 3000 méter: csak negyedik lett, miközben legnagyobb riválisa, Claudia Pechstein világcsúccsal győzött. – Három aranyéremért jöttem Salt Lake Citybe, no meg azért, hogy megdobogtassam a férfiak szívét – mondta a szőke német. – Nincs szexisebb, mint a gyorskorcsolyázó hölgyek feneke. Az én sportágam tiszta erotika. A 25 éves Friesinger fölényesen vezeti a VK-t, és most már „csak” három számban szerezhet érmet.

HUNYADY ELÉGEDETT. Hunyady Emese magyar születésű osztrák gyorskorcsolyázó elégedett azzal a teljesítménnyel, amellyel végül kilencedik lett 3000 méteren. – Nem is tudom pontosan, hány térdműtéten estem már át. Hat héttel az olimpia előtt sikerült kiharcolnom az indulás jogát, és most 4 másodperccel megdöntöttem egyéni csúcsomat – mondta a 35 éves klasszis, aki 1500-on 1994-ben már nyert aranyat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?