Minden jegy elkelt

Debrecen. A Balaton FC elleni szombati bajnokit térdfájdalmak miatt kihagyó Bajzát Péter csatlakozott társaihoz, így valószínű, hogy pályára léphet csütörtökön a Debreceni VSC-MegaForce–PAOK Szaloniki labdarúgó UEFA Kupa-mérkőzésen, amelyen a 3. fordulóba jutás a tét a görögországi 1:1 után.

Debrecen. A Balaton FC elleni szombati bajnokit térdfájdalmak miatt kihagyó Bajzát Péter csatlakozott társaihoz, így valószínű, hogy pályára léphet csütörtökön a Debreceni VSC-MegaForce–PAOK Szaloniki labdarúgó UEFA Kupa-mérkőzésen, amelyen a 3. fordulóba jutás a tét a görögországi 1:1 után. A csatár hétfőtől teljes erőbedobással készül a nagy érdeklődéssel várt összecsapásra, amelyre már minden jegy elfogyott.

„Szerencsére a lábam rendbejött – mondta Bajzát. – Nagyon szeretnénk továbbjutni, és biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent el is követ ennek érdekében. Nem lesz könnyű, hiszen a görögök mindenáron gólt akarnak majd szerezni, ezért már az első perctől kezdve támadni fognak, de mi erre készülünk napok óta. Nem hiszem, hogy játékuk meglepetést okozna nekünk, mivel várhatóan ugyanolyan taktikával lépnek fel, mint tették azt Görögországban.

Bajzát és együttese mellett a rendőrség is gőzerővel készül, hiszen várhatóan 650 görög szurkoló is a hajdúsági városba érkezik. Több száz rendőr, a stadionban pedig 200 rendfenntartó ügyel majd a biztonságra. Az összecsapás játékvezetője az izraeli Alon Yefet lesz, aki 2001 óta vezet nemzetközi mérkőzéseket. Segítői: Abed Alramili és Yosef Benisty.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?