Mikulás-napi jutalmazás

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSDunaszerdahely. Stílszerűen Mikulás-napi összejövetelükön értékelték a győzelmekben, érmekben bővelkedő leköszönő esztendőt a Dunaszerdahelyi Birkózóklub tagjai és szimpatizánsai. „Nem túlzok, amikor azt állítom, hogy klubunk újkori történetének legsikeresebb évét zárjuk.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Dunaszerdahely. Stílszerűen Mikulás-napi összejövetelükön értékelték a győzelmekben, érmekben bővelkedő leköszönő esztendőt a Dunaszerdahelyi Birkózóklub tagjai és szimpatizánsai. „Nem túlzok, amikor azt állítom, hogy klubunk újkori történetének legsikeresebb évét zárjuk. Versenyzőink 2013-ban harminc versenyen vettek részt. Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában összesen 138 éremmel gyarapították gyűjteményünket. Ez hetveneggyel több, mint amennyit tavaly szereztünk. Az országos bajnokságokon nyolc elsőséget, nyolc ezüst- és öt bronzérmet szereztek. Ezzel a sikerszériával valójában megdupláztuk az előző évi éremtermésünket. Szlovákia legjobbjainak megmérettetésein 2013- ban történelmi sikert értünk el, ugyanis csapatversenyben a kadettok országos bajnokságain, szabadfogásban és kötöttfogásban egyaránt a harmadik helyen végeztünk. Tizenhárom év után Sninán az idősebb diákok országos bajnokságán csapatversenyben ismét a második helyen zártunk”– summázta a párját ritkító éremtermést Hakszer Roland, a szabadfogásra szakosodott dunaszerdahelyiek klubelnöke.

Az ambiciózus tisztségviselő nagy sikerként értékeli a munkájuk iránt megnyilvánult felfokozott érdeklődést. „Edzéseinket negyven fiatal, köztük több lány, látogatja rendszeresen. Ebben az esztendőben tíz kezdővel gyarapodott a létszámunk. Őket minden bizonnyal a csillogó érmek vonzzák a gyakorlásokra. Szüleik viszont tudatosítják, hogy csemetéik nálunk jó kezekbe kerülnek. Nevelőedzőnk, Hakszer Tibor érti a dolgát, több évtizede hangyaszorgalommal, hozzáértéssel egyengeti a gyerekek első lépéseit a szőnyegeken. Az idősebbekkel Gaál Attila és asszisztensünk, Szerencsés László foglalkozik. Ahogy az eredményeink is bizonyítják, nálunk magas fokú szakmai tudással rendelkező edzők irányítják a fiatalok pályafutását. Amit ugyancsak fontosnak tartok közreadni: sikerkovácsaink nemcsak a fogásokat csiszolják védenceikkel, hanem egyben nevelik is őket”– nyilatkozta az edzők munkájáról a klub első embere, aki kiemelte, hogy versenyzőik kimagasló eredményeikkel nemcsak a bajnokneveldeként működő klub, hanem Dunaszerdahely hírnevét is öregbítik a hazai és a külföldi erőpróbákon.

A folytatásban a klubvezetés kiértékelte, megjutalmazta a sikercsapat legjobbjait, köztük Sárközi Gyulát, aki a minap immár negyedik országos elsőségével került a figyelem fókuszába. „Az utóbbi hónapokban sokat fejlődtem, szerencsére a sérülések is elkerültek. Klubunk évzáróján tárgyi jutalomban részesültem, s ott voltam Nagyszombat megye legjobb sportolóinak kiértékelésén. Oda is eljutott eredménylistám”– büszkélkedett Sárközi Gyula. A legkisebbeknek, akiknek még nem jutott érem, trófea, édességgel teli csomaggal kedveskedett a (birkózó)Mikulás szerepkörében tüsténkedő Hakszer Tibor. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?