Miért hiányoztak a sárói focisták Nagytúrról?

Nagytúr/Sáró |

<p>Minden jel arra vall, hogy a Korpona partján fekvő község labdarúgói játék nélkül jutottak három értékes ponthoz a lévai területi bajnokság II. osztályának hétvégi fordulójában.</p>

„Gyönyörű idő, kitűnő pálya és szépszámú közönség várta a pályára lépő csapatokat, a vendégek azonban nem érkeztek meg. Vezetőik elkeseredetten jelezték, hogy elmarad a mérkőzés. Szurkolóink csalódottságát tovább tetézte az a tény, hogy valamennyi környékbeli csapat idegenben szerepelt, így a sportrajongók foci nélkül maradtak ezen a délutánon” – sajnálkozott Saliga József, a nagytúriak klubtitkára és játékosa. „Kevés csapat dicsekedhet azzal, hogy hozzánk hasonlóan húsztagú kerete van. A múlt heti hazai mérkőzésünkön tizennyolcan jelentkeztek játékra, míg előtte a garamlöki vendégszereplésünkkor tizenöten álltak az edző rendelkezésre. Ezért is szomorú és elgondolkoztató, hogy vasárnap csak hatan voltak jelen az induláskor. Igaz ugyan, hogy öten beteget jelentettek, de vajon hol voltak a többiek?” – kesergett Fűri Gábor sárói klubelnök. A sportvezetőtől tudtuk meg, hogy a hét közepén játékosértekezletet tartanak, s remélhetőleg feltárják a kényelmetlen eset okait. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?