Mezei remekül emelt

<p>Havířov/Nagymegyer. Harmadik helyen zárt a nagymegyeri veterán súlyemelők gárdája a cseh Masters Liga első fordulójában. Már hagyományosan egyetlen külföldi alakulatként szerepeltek a mezőnyben.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

„Egy tucat csapat nevezett, és természetesen, mi ezúttal sem hiányozhattunk. Összesen 43 versenyző indult, két csoportban – mondta a sportesemény kapcsán a nagymegyeri veterán súlyemelők vezetője, Lénárt Rudolf, aki betegsége miatt most nem állt a tárcsák mögé. – A hat és fél órás verseny félidejében már biztos volt, hogy nem csak a helyezésekért lesz nagy küzdelem. Ezer pont felett csak három csapat teljesített, de még a hetedik is 942 pontot ért el, ami jelzi a verseny magas színvonalát, és azt is, hogy egyre több fiatalabb veteránkorú sportoló kapcsolódik be a küzdelmekbe.”

A csallóköziek háromtagú csapatában most is remekül teljesített Mezei Tibor 260 kg-os összteljesítményével, a sokkal könnyebb testsúlyú Juhász László 177 kg-ig, míg Megály János 200 kg-ig jutott ezen a napon, amiért 1001 Sinclair-pont járt a nagymegyerieknek, ezzel harmadikok lettek az első fordulóban. (kz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?