MESTERMÉRLEG

BORBÉLY LÁSZLÓ (Tatabánya): „Úgy érzem, egy ilyen találkozót hazai pályán nem lett volna szabad elveszítenünk. Valóban el kell gondolkodni azon, hogy valami tényleg nincsen rendben a csapatnál. Sajnos, csak huszonöt percet futballoztunk jól.

BORBÉLY LÁSZLÓ (Tatabánya): „Úgy érzem, egy ilyen találkozót hazai pályán nem lett volna szabad elveszítenünk. Valóban el kell gondolkodni azon, hogy valami tényleg nincsen rendben a csapatnál. Sajnos, csak huszonöt percet futballoztunk jól. Ennél többet kell futnunk, és aki ennek nem tud eleget tenni, attól elköszönünk.”

LENGYEL FERENC (Paks): „A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk, igaz, a két bekapott gól megnehezítette a dolgunkat. Gratulálok a csapatomnak.”

EGERVÁRI SÁNDOR (Győr): „A gyors gól alapvetően megváltoztatta első félidőre tervezett játékunkat. Jól szervezett ellenféllel szemben több gólszerzési lehetőségünk is adódott, de ezeket kihagytuk, így összességében csalódott vagyok.”

DÉTÁRI LAJOS (Sopron): „Mindkét csapat nyílt támadójátékot nyújtott. Sok fiatal játékosból álló együttesem kezd összeérni. A kényszerű cserék miatt a második félidő elején kicsit visszaestünk, de sikerült rendezni a sorokat. Az eredményt reálisnak nézem.”

ACZÉL ZOLTÁN (REAC): „Az első félidő két hatalmas helyzet után kaptunk egy szerencsétlen gólt. A második félidőben hiába mentünk előre becsülettel, csak futottunk az eredmény után. Az elmúlt három mérkőzésen legalább egy tucat százszázalékos ziccert hagytunk ki, ezen mindenképpen változtatnunk kell.”

MARIJAN VLAK (Fehérvár): „Nagyon motiváltan kezdtük a találkozót, talán azért is, mert a REAC az elmúlt mérkőzéseken sok problémát okozott nekünk. A második félidőben túlságosan visszaálltunk, de csapatként és egyénileg is felülmúltuk a rákospalotaiakat.”

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Nem sok pozitívumot tudok említeni a meccsel kapcsolatban. Hogy úgy mondjam, szimpatikus vereséget szenvedtünk. A felelősséget magamra vállalom, én vettem ki a baloldalról Csékét, és ez mérkőzés ott, illetve a két belső védőnkön ment el. Nyílt játékba mentünk bele, úgy érzem, középpályán jobbak is voltunk, és a lilák mondhatom, helyzet nélkül nyertek, két villanásuk döntött.”

URBÁNYI ISTVÁN (Újpest): „Ha az elmúlt meccseinken a kapussal szembeni helyzeteink felét berúgjuk, a tabella élén is állhatnánk. Alakul a csapatunk, az ilyen győzelmekkel lehetünk masszívak.”

PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): „Flúgos futam volt ez a meccs. Az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, nagyon jó futballal rukkoltunk elő, ezt mutatja a kétgólos vezetésünk is. Mégis azt kell mondjam, hogy a szerencsének köszönhető a győzelmünk, mert a második félidőben egyéni hibák után a semmiből kiegyenlített a Siófok. Összességében a győzelmünk megérdemelt.”

BOTOS ANTAL (Siófok): „Én is csatlakozom kollégámhoz, flúgos egy 90 perc volt ez. A 35. másodpercben gólt kaptunk, ami óriási hátrányba taszított bennünket. Az első kihagyott hazai büntető után visszajöttünk a játékba, de meg kellett hajolnunk a mérkőzés összképét nézve jobb csapat előtt.”

MÉSZÖLY GÉZA (Vasas): „Becsülettel küzdött a csapat, azonban a kreativitás és a koncentráció hiányzott a játékunkból, ma ennyire voltunk képesek.”

PAJKOS JÁNOS (DVTK): „Mindkét oldalon voltak apróbb lehetőségek, de a döntetlen reálisnak tekinthető. Azt gondolom, ha így játszunk, hamarosan megszerezzük első bajnoki győzelmünket.” (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?