Mervó mesterhármasa

<p>New Plymouth. Magabiztos 5:1-es győzelemmel kezdte a magyar válogatott az Új-Zélandon zajló U20-as labdarúgó-vb-t. Mervó Bence mesterhármassal járult hozzá az észak-koreaiak elleni sikerhez.</p>

MTI-JELENTÉS

A mezőnyben ugyan kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, de a kapu előtt egyértelműen a magyarok voltak a veszélyesebbek. Mervó Bence fejes góljára érkezett észak-koreai válasz, de Kalmár Zsolt találatával a magyarok előnnyel térhettek pihenőre a szünetben.

A fordulást követően gyorsan eldöntötte az összecsapást Bernd Storck csapata, előbb Mervó Bence használta ki fizikai fölényét, majd a csereként beállt Forgács Dávid értékesített egy lecsorgó labdát. A hajrában Mervó Bence az alapvonalnál fektette el az észak-koreai kapust, majd éles szögből a hálóba lőtt, s ezzel a csodálatos góllal állította be az 5:1-es végeredményt.

„Nagyon fontos volt az első mérkőzés, hiszen bár jól sikerült a felkészülésünk és a tréningmérkőzéseink is, de itt tudtunk meggyőződni arról, hol tart valójában a csapat – mondta Bernd Storck, a magyar együttes német szakvezetője a lefújás után az mlsz.hu-nak. – Örülök, hogy sikerült bizonyítanunk, hogy a nemzetközi mezőnyben is tudunk nagyszerűen és eredményesen futballozni.”

A magyar válogatott csütörtökön (7.00) a brazil együttessel mérkőzik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?