Mennyit ér az Eb-arany?

Lisszabon. A cseh futballisták eddig magabiztosan menetelnek az Eb-n, mind a négy eddigi mérkőzésüket megnyerték, s ez a prémiumok nagyságán is meglátszik: idáig 370 millió cseh koronát kerestek a kontinensviadalon.
A bevételek tekintetében a csehek állnak a legjobban az idei Európa-bajnokságon.

Lisszabon. A cseh futballisták eddig magabiztosan menetelnek az Eb-n, mind a négy eddigi mérkőzésüket megnyerték, s ez a prémiumok nagyságán is meglátszik: idáig 370 millió cseh koronát kerestek a kontinensviadalon.

A bevételek tekintetében a csehek állnak a legjobban az idei Európa-bajnokságon. Az a csapat ugyanis, amelyik úgy nyeri meg a kontinensviadalt, hogy mind a hat találkozón győzni tud (ez most már csak a csehekre lehet érvényes), 575 millió cseh koronának megfelelő összeget tehet zsebre. A Cseh és Morva Labdarúgó Szövetséggel kötött megállapodás szerint a bevételből levonják majd a felkészülésre költött összeget, a maradékot pedig két részre osztják: az egyik fele a szövetséget, a másik fele pedig a válogatottat illetné. Ha megnyerik az Eb-t, akkor az „öltözőbe” és a szövetség kasszájába is egyaránt 260 millió cseh korona kerülne.

Prémiumok (cseh koronában)

Továbbjutás az Eb-re a selejtezőkből: 161,1 millió,

Minden győzelemért: 20,9 millió

Negyeddöntőért: 62,7 millió

Elődöntőért: 83,7 millió.

Összesen: 370,2 millió.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?