Menedzsere szerint Lewandowski a Bayernnél folytatja

Varsó |

<p>A friss Bajnokok Ligája-győztes és német bajnok Bayern München labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását az eddig a Borussia Dortmundot erősítő Robert Lewandowski - legalábbis a lengyel válogatott játékos menedzsere szerint.</p>

Cezary Kucharski hétfőn azt nyilatkozta a TVN24 televíziónak, hogy már csak a két egyesületnek kell egyeztetnie a csatár átigazolásának részleteiről.     "Számunkra minden egyértelmű, de még semmit sem írtunk alá, előbb a két klubnak kell egyezségre jutnia" - fogalmazott Lewandowski menedzsere, aki további részleteket nem közölt, de hozzátette, három héten belül megszülethet a végleges megállapodás.     A Bayern szombaton nyerte meg a BL-t a Dortmund ellen aratott 2-1-es győzelemnek köszönhetően, s a találkozó után Jupp Heynckes, a müncheniek leköszönő vezetőedzője utalt arra, hogy Lewandowski a következő szezonban már a bajorok mezét viseli majd.     A Bayern korábban már megszerezte a Dortmundtól a német válogatott Mario Götzét is, akiért 37 millió eurót fizetett. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?