Megúszta a dróntámadást

Az osztrák Marcel Hirscher öt éve uralja a férfi alpesi sízők Vk-mezőnyét. Idén az ötödik nagy kristályglóbuszát szerezte, ezzel beállította a luxemburgi Marc Girardelli csúcsát, sőt, bizonyos értelemben már felül is múlta, hiszen elődje nem öt egymást követő évben diadalmaskodott.

Az osztrák Marcel Hirscher öt éve uralja a férfi alpesi sízők Vk-mezőnyét. Idén az ötödik nagy kristályglóbuszát szerezte, ezzel beállította a luxemburgi Marc Girardelli csúcsát, sőt, bizonyos értelemben már felül is múlta, hiszen elődje nem öt egymást követő évben diadalmaskodott. Hirscher az idei szezonban 1795 pontot gyűjtött, ezzel az örökranglista második helye az övé.

A mostani siker azonban nem született könnyen, az osztrák síző ugyanis nagy csatákat vívott a norvég Aksel Lund Svindallal, aki nagyszerű formában kezdte a szezont. Kitzbühelben, a világ legkeményebb lesiklópályájának tartott Streifen azonban Svindal súlyos térdsérülést szenvedett, és véget ért a szezonja.

Hirschernek a szezon során két egyáltalán nem szokványos szituációval is meg kellett küzdenie: Madonna di Campiglióban majdnem eltalálta egy lezuhanó drón, ami végül közvetlenül mögötte csapódott a földbe, a

schladmingi szlalom első fordulója előtt pedig fordítva tette fel a szemüvegét, és alig látott valamit, de azért így is második lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?