Meglepik a ligetieket?

Pozsony. Tegnap lejátszották a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének első két mérkőzését. A vágsellyei Duslo egy-, a licsérdi együttes kétgólos előnnyel várhatja a jövő keddi, illetve szerdai visszavágót. Ma délután (14.00) Rimaszombatban a ligeti Artmedia lép pályára. A II.

Pozsony. Tegnap lejátszották a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjének első két mérkőzését. A vágsellyei Duslo egy-, a licsérdi együttes kétgólos előnnyel várhatja a jövő keddi, illetve szerdai visszavágót. Ma délután (14.00) Rimaszombatban a ligeti Artmedia lép pályára. A II. ligás gömöriek elszántan készülnek a mérkőzésre. „Tisztában vagyunk azzal , hogy az élvonalbeli vendégcsapat a párharc esélyese. Azonban ha játékosaink hozzák formájukat, kellemes meglepetést okozhatunk. Mindenképpen sikernek számítana, ha legyőznénk a Petržalkát” – mondta lapunknak Sebő László menedzser. A vasárnapi bajnoki után ismét Zsolnára látogat a nagyszombati együttes (18.00). Az összecsapás esélyese a hazai csapat, amely három nappal ezelőtt 3:0-ra lelépte a Spartakot.

Tegnapi eredmények: ŠAĽA–PRIEVIDZA 1:0 (1:0), góllövő: Vyskoč (10.). Játékvezető: Jančovič, 1200 néző. Kiállítva: Mečiar (70. – Prievidza).

LIČARTOVCE–TURČ. TEPLICE 4:2 (2:1), góllövők: Piatka (20. és 25.), Krakovský (48. – 11-esből), Tomko (53.), ill. Jeťko (35. és 90.). Játékvezető: Tomčík, 480 néző. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?