Mégis nézők előtt!

Nézők előtt rendezhetik meg holnap a Magyarország– Feröer-szigetek labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület elsőfokú döntését, és tovább vizsgálja a Magyarország– Románia mérkőzésről készült beadvány

Nézők előtt rendezhetik meg holnap a Magyarország– Feröer-szigetek labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.

Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület elsőfokú döntését, és tovább vizsgálja a Magyarország– Románia mérkőzésről készült beadványokat. A szankciót tehát nem törölték el, de a Feröer elleni mérkőzésre nem vonatkozik a zárt kapus döntés.

Az elsőfokú ítélet megszületése után felfüggesztett jegyértékesítést az MLSZ az eredetileg meghirdetett feltételek mellett tegnap újraindította, tegnap délelőtt még körülbelül nyolcezer jegy várt gazdára.

A szövetség felhívta a figyelmet arra, hogy egy újabb rendbontás komoly következményekkel járhat. „Ebben a helyzetben a csapat sikeres szereplését szem előtt tartva létfontosságú, hogy a Groupama Arénában rendezendő mérkőzésen semmilyen sportszerűtlen nézőtéri megnyilvánulásra ne kerüljön sor, ellenkező esetben újabb súlyos büntetésre számíthat a csapat egy soron következő mérkőzésen” – áll az MLSZ közleményében.

Ha a magyarok legyőzik holnap a Feröer-szigeteket, akkor biztosan csoportharmadikok, de ha a harmadik helyezettek között nem ők lesznek a legjobbak, akkor pótselejtező vár rájuk, amelyen végzetes lehetne egy zárt kapus büntetés.

„Mindenki nagyon örül ennek a bejelentésnek, bízom benne, hogy közel telt ház előtt léphetünk majd pályára” – mondta a jó hír kapcsán Dzsudzsák Balázs, a török Bursaspor szélsője.

Dárdai Pál korábbi szövetségi kapitány örömtelinek nevezte, hogy a válogatott szurkolók előtt játszhat csütörtökön. Hozzátette, irányítása alatt egy türelmes és sikerre éhes szurkolótáborral együtt értek el remek eredményeket. „Ha kijut a csapat, akkor nagyon boldog leszek, mert az azt jelenti, hogy nem ment kárba a munkám” – jelentette ki Dárdai.

A magyarokhoz hasonlóan a csoportrivális román válogatott is nézők előtt játszhatja le utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjét a finnek ellen, az UEFA az ő büntetésüket is felfüggesztette. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?