Megilletődött éllovas

Besztercebánya. A szebb napokat látott házigazda Dukla Sovič nélkül, de már Pančíkkal és Kulíkkal kiegészülve lépett pályára, s kezdettől fogva tetszetősen futballozott, gyors, gólveszélyes támadásokat vezetett. Olyan teljesítményt nyújtott, mint egy évvel ezelőtt, amikor sikert sikerre halmozott.

Besztercebánya. A szebb napokat látott házigazda Dukla Sovič nélkül, de már Pančíkkal és Kulíkkal kiegészülve lépett pályára, s kezdettől fogva tetszetősen futballozott, gyors, gólveszélyes támadásokat vezetett. Olyan teljesítményt nyújtott, mint egy évvel ezelőtt, amikor sikert sikerre halmozott. Az éllovas Dubnica viszont körülményesen, sok hibával játszott, a 90 perc alatt egy valamirevaló helyzetet sem dolgozott ki, s ez önmagáért beszél. A 11. percben Kulík beadását Fabuš fejelte kapura, ám Perniš kapus látványos mozdulattal hárított. A 24. percben azonban már nem hibázott, ekkor Vyskoč mesteri átadását értékesítette. Az első félidő hajrájában Kulík beadását Fabuš nem érte el, ám a jókor érkező Veselý a hálóba bombázott.

Hazai góllal indult a második játékrész: a 47. percben Urgela szögletét Kulík a kapuba továbbította. A vendégek az 55. percben rúgtak először kapura, de Straka lövése igencsak erőtlen volt, így nem okozott gondot az unatkozó Boroš kapusnak. Időközben beborult és eleredt az eső, s a csúszós, mély talajú pálya sok gondot okozott a játékosoknak. A besztercebányaiak, akik kilenc mérkőzés után nyertek ismét, magabiztosan tartották előnyüket, a máriatölgyesiek már nem tudtak újítani, beletörődtek a háromgólos vereségbe. A hajrában még volt két kecsegtető helyzetük a katonáknak. A látottak alapján nagyobb arányban is nyerhetett volna a Dukla. Az éllovas vendégek nagy csalódást okoztak az Urpín alatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?