Mediterrán csata a továbbjutásért

Faro-Loulé. Holnap befejeződ-nek a küzdelmek az A-csoportban.
Oroszország–Görögország
A szbornaja már biztosan kiesett, a hellén válogatott viszont fennállása legnagyobb sikerét könyvelheti el, hiszen ha nyer, vagy döntetlent ér el, akkor már biztosan ott lesz a legjobb nyolc között.

Faro-Loulé. Holnap befejeződ-nek a küzdelmek az A-csoportban.

Oroszország–Görögország

A szbornaja már biztosan kiesett, a hellén válogatott viszont fennállása legnagyobb sikerét könyvelheti el, hiszen ha nyer, vagy döntetlent ér el, akkor már biztosan ott lesz a legjobb nyolc között. Otto Rehhagel tanítványai – az eredmények megfelelő alakulása esetén – akár vereséggel is negyeddöntősök. – Ezt a lehetőséget ki kell használnunk – fogadkozott a görögök német szövetségi kapitánya.

Várható kezdőcsapatok – OROSZORSZÁG: Malafejev–Jevszejev, Anzsukov, Bugajev, Szeny-nyikov–Karjaka, Aldonyin, Alenyicsev, Loszkov–Izmajlov, Kerzsakov. GÖRÖGORSZÁG: Nikopolidisz– Fisszasz, Dellasz, Kapszisz, Szeitaridisz–Zagorakisz, Tszartasz, Katszuranisz, Baszinasz–Vrizasz, Hariszteasz.

Spanyolország–Portugália

Hatalmas küzdelem várható, hiszen a házigazdák csak győzelemmel kerülhetnek be a legjobb nyolc közé. A statisztika nem mellettük szól: utoljára huszon-három éve, 1981 júniusában nyertek a spanyolok ellen. A portugálok ráadásul az elmúlt két találkozón nem nyújtottak meg-győző játékot, így a diadalhoz jelentős formajavulást kellene mutatniuk.

– Ez egy előrehozott dön-tőnek tekinthető, így nagyszerű meccset láthat majd a közönség – vélekedett Pauleta, a portu-gálok csatára. – Nem kell túldramatizálni ezt a mérkőzés, megszoktuk, hogy a fontos találkozókon nyújtsuk a legjobb teljesítményt – mondta Inaki Sáez, a spanyolok mestere.

Várható kezdőcsapatok – Spanyolország: Casillas–Puyol, Cesar, Helguera, Raúl Bravo–Joaquin, Albelda, Baraja, Vicente–Morientes, Raúl. PORTUGÁLIA: Ricardo–Miguel, Jorge Andrade, Ricardo Carvalho, Nuno Valente–Costinha, Maniche, Figo, Deco, Ronaldo–Pauleta. (mti)

A MŰSOR

Szombat

D-CSOPORT – 18.00 (Porto, Bessa): Lettország–Németország (Játékvezető: Riley – angol);

20.45 (Aveiro): Hollandia– Csehország (Mejuto Gonzalez – spanyol).

Vasárnap

A-CSOPORT – 20.45 (Lisz-szabon, Alveida): Spanyolország–Portugália (Frisk – svéd).20.45 (Faro): Oroszország– Görögország (Veissiere – francia).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?