Meddő nagymegyeri fölény

Nagyölved. Elpuskázott helyzetek, gól nélküli végeredmény a nagymegyeriek nagyölvedi vendégjátékán a nyugat-szlovákiai III.

Nagyölved. Elpuskázott helyzetek, gól nélküli végeredmény a nagymegyeriek nagyölvedi vendégjátékán a nyugat-szlovákiai III. fociliga összecsapásán.

Az időjárás is kegyeibe fogadta a csapatokat, hiszen a kellemetlen, nyirkos-szeles délelőttöt zavartalan napsütés váltotta fel, mikor a két tizenegy kifutott a pályára. Néhány perccel a meccs kezdete előtt még alig akadt harmincnál több néző a lelátón, végül is közel négyszázan látták a meccset. A vendéglátóknál különféle okok miatt hiányzott Flídr, Mikula és Bagala, a listavezető viszont tizennyolc fős kerettel érkezett.

Érdekes módon az előző fordulóban kiállított Roland Števko neve is szerepelt a nagyölvediek összeállításában. „Dubnicai bajnokinkon a bíró tizenegyest ítélt ellenünk, nekem pedig felmutatta a piros lapot. A mérkőzésellenőr azonban úgy látta, hogy mind a büntető, mind pedig a kiállításom jogtalan volt, így a fegyelmi bizottság a játékvezetőt tiltotta el két mérkőzésre, engem pedig felmentett a büntetés alól” – magyarázta az esetet a hazai labdarúgó.

Álmos, lagymatag foci következett. Az első említésre méltó történést a félidő derekán jegyeztük fel: Mészáros Ádám a kaputól húsz méterre kaparintotta meg a labdát, ígéretesnek tűnő próbálkozását azonban Benkó Dániel, a hazaiak hálóőre remek kifutással hiúsította meg. Nem sokkal később kétszer is bevehette volna a hazaiak hálóját a fürdővárosiak üdvöskéje, de nem tudott túljárni a rendkívül figyelmes portás eszén. A túloldalon Marián Sásik két alkalommal is helyzetbe hozta magát, ám a védők a helyükön voltak. Helyzetek tehát akadtak, egy vendégszurkoló száján azonban kicsúszott a megjegyzés: „Higgyétek el fiúk, a járási bajnokságban jobb focit látni.”

Szünet után a hazaiak beszorultak, ám Obert, Szőllős, Musil és Mészáros sem tudta kihasználni a lehetőséget. A hazaiak már-már hősies védekezésének köszönhetően maradt a gól nélküli döntetlen. A sportszerű, sárga lapok nélküli mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hajrában Georgii Gamkrelidze, a vendégek labdarúgója orrcsonttörést szenvedett, és kórházba szállították.

„Tudtuk, hogy a listavezető komoly erőt képvisel, így támadásszervezését már csírájában igyekeztünk elfojtani. Bár eltiltás miatt hiányzott hátvédsorunk oszlopa, Lukáš Flídr, sikerült megoldani a feladatot. Mindent egybevetve igazságos döntetlen született” – mérlegelt a kilencven perc után Urbán Ferenc nagyölvedi klubmenedzser.

„Végig mi uraltuk a játékot, többet birtokoltuk a labdát, nagy fölényben futballoztunk. A hazaiak már az első félidőben húzták az időt, és számukra elfogadható eredményt értek el. A meccset gólra játsszák, az elpuskázott helyzetek ezúttal komolyan megbosszulták magukat” – sorolta meglátásait Lérant Péter nagymegyeri edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?