Meddő kísérletezések

Zsolna. Alig fél óra alatt elúsztak a szlovák bajnokcsapat továbbjutási esélyei a labdarúgó UEFA Kupa 1. fordulójának visszavágóján.
ŽILINA–UTRECHT 0:4 (0:1), g.: Van de Haar (29., 66.), Lamey (80.), Tanghe (83.), az első találkozón 0:2. A kezdőcsapatok – ŽILINA: Trabalík–M.

Zsolna. Alig fél óra alatt elúsztak a szlovák bajnokcsapat továbbjutási esélyei a labdarúgó UEFA Kupa 1. fordulójának visszavágóján.

ŽILINA–UTRECHT 0:4 (0:1), g.: Van de Haar (29., 66.), Lamey (80.), Tanghe (83.), az első találkozón 0:2. A kezdőcsapatok – ŽILINA: Trabalík–M. Konečný, Špendla, Labant, Drahno–Barčík, Sninský, Zabavník, M. Ďurica–Fabuš, Šimček. UTRECHT: Ponk–Lamey, Van de Brink, Zwaanswijk, Shew–Atjon, Fujita, Tanghe, Zuidam, De Jong, Van den Bergh–Van de Haar. Húsz percen át a vendéglátók voltak jobbak, különösen Barčík jeleskedett. Egy cselsorozata után lövését Ponk hárította. Nem sokkal később egy előre ívelt labdával kiugrott Van de Haar, és a kimozduló Trabalík lába között megszerezte a vendégek vezető gólját. Az 56. percben egyenlíthetett volna a zsolnai csapat: Sninský rosszul lőtt 11-esét Pont kiütötte, de a kipattant labdát Barčík csúnyán mellé lőtte. Tíz perccel később ismét Van de Haar villant . A hajrára teljesen összeroppant a szlovák bajnok, s megalázó vereséggel esett ki. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?