Manchesteri kudarc

London. Óriási meglepetést hozott a labdarúgó Angol-kupa 3. fordulója. A Manchester United hazai pályán nem bírt az 5. osztályban játszó, amatőr Exeter csapatával. ,,Elnézést kell kérnem a szurkolóinktól, nagyon gyengén játszottunk!” – nyilatkozta letörten a meccs után Alex Ferguson, az MU mestere.

London. Óriási meglepetést hozott a labdarúgó Angol-kupa 3. fordulója. A Manchester United hazai pályán nem bírt az 5. osztályban játszó, amatőr Exeter csapatával. ,,Elnézést kell kérnem a szurkolóinktól, nagyon gyengén játszottunk!” – nyilatkozta letörten a meccs után Alex Ferguson, az MU mestere. Egyébként az Aston Villa, a Manchester City, a Norwich és a Crystal Palace is már elbúcsúzott a küzdelmektől, míg a Fulham, a Manchester United és a Blackburn pótvizsgára (döntetlen miatt újra kell játszani a meccset) kényszerült. EREDMÉNYEK: Sheffield Utd. (II)–Aston Villa 3:1; Notts County (IV)–Middlesbrough 1:2; Manchester Utd.–Exeter (V) 0:0; Sunderland (II)–Crystal Palace 2:1 – Király (C) végig védett; Tottenham - Brighton (II) 2:1; Birmingham–Leeds (II) 3:0; Oldham (III)–Manchester City 1:0; Chelsea–Scunthorpe (IV) 3:1; Cardiff (II)–Blackburn 1:1; Charlton–Rochdale (IV) 4:1; West Ham (II)–Norwich 1:0; Preston (II)–West Bromwich 0:2 – Gera (W) 90 percet játszott; Watford (II)–Fulham 1:1; Ipswich (II)–Bolton 1:3; Portsmouth–Gillingham (II) 1:0; Northampton (IV)–Southampton 1:3; Plymouth (II)–Everton 1:3; Arsenal–Stoke City (III) 2:1; Yeading (V)–Newcastle 0:2. (dut)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?