Magyar–orosz rangadó

Bled. Tegnap szünnap volt a 35. sakkolimpián. Előtte azonban folytatódott a magyar férficsapat kiváló és a szlovák férfi együttes meglepően jó szereplése. Szlovákia a 7. fordulóban Macedónia ellen 3,5, 0,5-re győzött majd a következő körben 2:2-re végzett Bosznia-Hercegovinával.

Bled. Tegnap szünnap volt a 35. sakkolimpián. Előtte azonban folytatódott a magyar férficsapat kiváló és a szlovák férfi együttes meglepően jó szereplése. Szlovákia a 7. fordulóban Macedónia ellen 3,5, 0,5-re győzött majd a következő körben 2:2-re végzett Bosznia-Hercegovinával. Magyarország előbb 3,5, 0,5-re verte a házigazdák A-csapatát, majd ugyanilyen arányban győzött a roppant erős románok ellen. Nagy érdeklődés előzi meg a mai magyar-orosz összecsapást. A torna állása nyolc forduló után: 1. Oroszország 24, 2. Magyarország 22,5, 3. Kína 21,5, 4-7. Grúzia, Szlovákia, Csehország, Bosznia-Hercegovina 21-21 ponttal. A nőknél a 8. fordulóban Magyarország 2:1-re nyerte a Szlovákia elleni összecsapást. Vajda Pokornával, Hagarová Lakossal remizett, Gara Anita viszont legyőzte Mrvovát. A nők mezőnyében Grúzia vezet 19 ponttal, a 17 pontos USA előtt. Magyarország 15, Szlovákia 14 ponttal a középmezőnyben található. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?