Magabiztos gömöriek

Rimaszombat. Magabiztos játékkal nyert a II. labdarúgóliga listavezetője. RIMAVSKÁ SOBOTA–RAPID 3:0 (2:0), g.: Németh (20.), Hadviger (31.), Piszár ( 67. – 11-esből). Jv.: Játékvezető: Šipoš, 850 néző. Sárga lap: Németh, ill. Škrabák, Timko. RIMAVSKÁ SOBOTA: Benko–Valkučák, Németh, Hadviger, Ďuriš (90.

Rimaszombat. Magabiztos játékkal nyert a II. labdarúgóliga listavezetője. RIMAVSKÁ SOBOTA–RAPID 3:0 (2:0), g.: Németh (20.), Hadviger (31.), Piszár ( 67. – 11-esből). Jv.: Játékvezető: Šipoš, 850 néző. Sárga lap: Németh, ill. Škrabák, Timko. RIMAVSKÁ SOBOTA: Benko–Valkučák, Németh, Hadviger, Ďuriš (90. Tomko)–Domík, Kundra, Sľuka–Maruniak (71. Lipovský), Piszár, Iskra. RAPID: Gála–Senko, Štolfa, Hodulík, Lojdl–Vaňko (62. Gibala), Škrabák, Végh, Čertík–Timko, Veselý (83. Stacho).

A Kysucký Lieskovec elleni kudarc után jócskán megváltozott a rimaszombatiak felállítása, Ádám, Desiatnik és Staňo kimaradt a csapatból, helyet kapott viszont a kezdőtizenegyben Sľuka, Kundra és Iskra. Különösen az utóbbinak voltak szép megmozdulásai, labdákat osztogatott és kapott, sosem volt tőle nyugtuk a vendégek védőinek. A hazaiak a csúszós pályán helyenként nagyon tetszetős focit produkáltak, első góljukat mégis inkább a szerencsének köszönhetik: Piszár szabadrúgása után Némethez került a labda, aki a kapufa segítségével juttatta azt a hálóba. A három csatárral támadó gömöriek most a gól után sem vettek vissza az iramból, aminek alig tíz perc múlva meg is lett az eredménye, Hadviger szemtől szemben a kapussal higgadtan lőtt a hálóba. A második félidőben kicsit visszaesett a játék, s a remekül összejátszó Piszár–Iskra kettős is elhalványult. A pozsonyiak egyre többször jutottak el Benko kapujáig, ismét megmutatkoztak a hazai védelem hiányosságai, Timko azonban nem élt a lehetőségeivel. A 67. percben Piszár lerántásáért büntetőt ítélt Šipoš játékvezető, amit a sértett biztosan értékesített. A háromgólos előnyt a rimaszombatiak nem engedték ki a kezükből, bár tíz perccel a lefújás előtt Benko már verve volt, Németh mentett a gólvonal előtt. Az utolsó percekben ismét villogtak a hazaiak, Ďuriš gyönyörű kiugratását azonban Piszár nem tudta gólra váltani. A szurkolók elégedetten térhettek haza a stadionból, mivel az eperjesiek botlása miatt a rimaszombatiak előnye újra három pont. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?