Ma este a svédek ellen

Göteborg. A szlovák válogatott a 66. jégkorong-világbajnokság középdöntőjében Svédország ellen játssza Göteborgban első mérkő-zését. Ahogy a szlovák csapat menedzsere elmondta, ezen a mecscsen már pályára lép az NHL-ben szereplő Phoenix két játékosa, Michal Handzuš és Ladislav Nagy is.

Göteborg. A szlovák válogatott a 66. jégkorong-világbajnokság középdöntőjében Svédország ellen játssza Göteborgban első mérkő-zését. Ahogy a szlovák csapat menedzsere elmondta, ezen a mecscsen már pályára lép az NHL-ben szereplő Phoenix két játékosa, Michal Handzuš és Ladislav Nagy is. Később csatlakozik az együtteshez a védő Ľubomír Višňovský. Peter Šťastný, a szlovák válogatott főmenedzsere Žigmund Pálffyval és Jozef Stümpellel is kapcsolatban van, és remény van arra, hogy az NHL két sztárja is a nevezési listára kerül a negyeddöntő során. Mint ismeretes, a vb kieséses rendszerű folytatásában minden csapatnak joga van még öt játékost nevezni. A svédek sem tétlenkednek, ma már szerephez jut a Philadelphia védője, Kim Johnsson, későbbre várják a bostoni Axelssont, s a vb hajrájára, minden bizonnyal, megérkezik Näslund is. Az északiak a szlovákok elleni meccsre hét NHL-es korongozót küldenek pályára, a szlovák csapatban kilencen szerepelnek a profiligából. A svédek valószínűleg a következő csapattal állnak ki a mai összecsapásra: Salo–Tjärnqist, Johnsson, Mag. Johansson, Sundin, Rhodin, Hedin–Jönsson, A. Johansson, Dahlen–Johnson, Huselius, Andersson –Cetterberg, Nylander, Weinhandl –Mat. Johansson, Davidsson. A szlovák csapat várható összeállítása: Staňa–Smrek, Lintner, Milo, Štrbák, Čierny, Bača–Šatan, Handzuš, Bartečko–Országh, Nagy, Bondra–Tomík, Hlinka, Somík–Petrovický, Pucher, Pavlikovský.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?