Luis Figo jubilál

Budapest. Ma tizennégy Európa-bajnoki résztvevő labdarúgó-válogatott játszik felkészülési mérkőzést. A portugáliai kontinensviadal (június 12-július 4.) csapatai közül egyedül az orosz nem játszik.

Budapest. Ma tizennégy Európa-bajnoki résztvevő labdarúgó-válogatott játszik felkészülési mérkőzést. A portugáliai kontinensviadal (június 12-július 4.) csapatai közül egyedül az orosz nem játszik. Luis Figo, a Real Madrid középpályása a szerdai, Anglia ellen barátságos labdarúgó-mérkőzésen századszor léphet pályára a portugál válogatottban. A 31 éves klasszis 1991-ben Luxemburg ellen húzhatta magára először a nemzeti együttes mezét

A mai barátságos mérkőzések programja (nagy betűvel az Eb-indulók):

Törökország–DÁNIA, Adana 19:30; Albánia–SVÉDORSZÁG, Tirana 19:45; GÖRÖGORSZÁG– BULGÁRIA, Athén 20.00; Lengyelország–Szlovénia, San Fernando (Spanyolország) 20.00; Belgium– FRANCIAORSZÁG, Brüsszel 20:15; Marokkó–SVÁJC, Rabat; ĺrország– Brazília, Dublin 20:30; HOLLANDIA–Egyesült Államok, Amszterdam 20:30; OLASZORSZÁG– CSEHORSZÁG, Palermo 20:45; HORVÁTORSZÁG–NÉMETORSZÁG, Split 20:45; Wales–Skócia, Cardiff 20:45; Észak-ĺrország– Norvégia, Belfast 21.00; PORTUGÁLIA–ANGLIA, Loule 22:15; SPANYOLORSZÁG–Peru, Barcelona 21.45.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?