Losonci futballreneszánsz

Losonc. Futballünnep zajlott vasárnap délután a losonci pályán. Az idény hajrájában formába lendült hazaiak a zsolnaiak fakócsapata elleni párharcukon (9:0) remekbe szabott teljesítménnyel kedveskedtek a szurkolóknak, akik fergeteges buzdításukkal szinte szárnyakat adtak Vojtech Kováč edző védenceinek.

Losonc. Futballünnep zajlott vasárnap délután a losonci pályán. Az idény hajrájában formába lendült hazaiak a zsolnaiak fakócsapata elleni párharcukon (9:0) remekbe szabott teljesítménnyel kedveskedtek a szurkolóknak, akik fergeteges buzdításukkal szinte szárnyakat adtak Vojtech Kováč edző védenceinek.

„Sejtettük, hogy nézőcsúcsra van kilátás az idényzárón, ám a valóság felülmúlta az elvárásokat. Kollektívánk is teljesítette a szurkolók óhaját. A fiúk a biztos vezetés tudatában sem kapcsoltak takaréklángra, nem kímélték az ellenfelet” – fogalmazott Norbert Krišta, a LAFC-vezetés rangidős tagja. „Sikerünk értékét nagyban növeli a tény, hogy kiváló képességű ellenfelet hengereltünk le, méghozzá szemet gyönyörködtető játékkal. Kiszolgáltuk, szórakoztattuk közönségünket. A folytatásban is ez marad az elsődleges célkitűzésünk. Felemelő érzés, hogy az erős mezőnyben mi telelünk az élen. Az, hogy eddig jutottunk, a vezetőség, a támogatók, a játékoskeret és a szakmai stáb közös érdeme. Rövid idő leforgása alatt gyökeres változásokra, nagy előrelépésre került sor nálunk” – hangzott Vojtech Kováč edző gyorsmérlege.

Milan Mrva klubelnök a diadal perceiben is óvatos maradt: „Nem járunk a fellegekben, a kimagasló eredmények eléréséhez hosszabb időre, türelemre van szükség. Annyi biztos, elkezdődött a város labdarúgásának megújhodása. Ebben segítségünkre voltak a losonctamásiak is, ahonnan játékosok érkeztek hozzánk” – nyilatkozta a csúcsvezető, aki nyáron került a klub élére.

Losonc futballkedvelő polgármestere, Milan Marko elsőként gratulált a fiúknak a sikerhez. „A városvezetés büszke a LAFC csapatának sikereire, az eredmények önmagukért beszélnek. Támogatásunkat azzal is kifejezésre juttattuk, hogy a minap jóváhagytuk a műfüves pálya építésének tervét, költségvetését. Szerintem a még sikeresebb jövő alapjait raktuk le ezzel a lépéssel” – vélekedett a nógrádi város első embere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?