Listavezetőt vertek, már élen a nádszegiek

nádszeg01

A nyugat-szlovákiai V. fociliga déli csoportjának 19. fordulóját követően helycsere történt az élen. A vasárnapi csúcsrangadón a trónkövetelő nádszegiek vendéglátóként 2:0-ra győzték le a listavezető sopornyaiakat, sikerüknek köszönhetően átvették a vezetést a tabellán.

Figyelmet érdemel az a tény is, hogy az új éllovas tavaly augusztus 22-től veretlen, sorozatban 16 bajnoki mérkőzésen nem talált legyőzőre. Molnár Krisztián edző védencei tavaly ősszel a sopornyaiak otthonából szoros vereséggel (0:1) távoztak, a tavaszi visszavágón esélyt sem adtak riválisuknak a sikerre.

„A tét súlya ellenére nem izgultam. Már az első játékrészben eldőlt a mérkőzés. Molnár István kétszer is betalált, mindkét gólunkat pontrúgás előzte meg. Szabadrúgásból szereztünk vezetést, büntetőből növeltük előnyünket. Négy ziccerünkből kétszer profitáltunk, az ellenfélnek lényegében nem volt góllal kecsegtető helyzete. Teljesen megérdemelten nyertük meg a csúcsderbit. Nem titkoljuk: szeretnénk bajnoki címet szerezni. Természetesen hasonló reményekkel harcolnak a sopornyaiak is. A kiegyensúlyozottságra, a várható nagy versenyfutásra való tekintettel minden pontnak, gólnak hatványozott az értéke. Azonos pontszám esetén a végelszámolásnál sokat nyomhatnak a latban az egymás elleni mérkőzések. Ebben a mutatóban most nálunk az előny. Maximalisták vagyunk, szeretnénk elsőként célba érni. Ugyanakkor tudatosítjuk, hogy messze van még a vége” – nyilatkozta a presztízscsatáról, a célokról Molnár Krisztián, a nádszegiek trénere. A szakvezető elmondása szerint igyekeznek hasznot húzni a sikeresnek mondható téli felkészülésből, melynek során kilenc edzőmeccset is lejátszottak. Az esti órákban levezényelt edzések látogatottságával sincs gond, jók a feltételek, megfelelő a hozzáállás, jó a hangulat.

A mezőny eminense vasárnap újabb nagy kihívással szembesül. Ezúttal Kismácsédon folytathatja parádés veretlenségi sorozatát. De vigyázat: éppen a soros ellenféltől kaptak ki legutóbb. Méghozzá a nádszegi búcsú napján, mi több, osztálykülönbséggel (0:3). A kismácsédiak vendéglátóként veretlenek, két héttel ezelőtt a sopornyaiakat is két vállra (2:1) fektették. „Lépésről lépésre haladunk a kitűzött cél felé vezető úton. Mindegy, hogy ki az ellenfél. Mi minden mérkőzésen, otthon és idegenben egyaránt,  győzni szeretnénk. Így lesz ez a kismácsédiak otthonában is” – latolgatta az esélyeket Molnár Krisztián.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?