Lendületes fiatalok

Pozsony. Azt is megélte az Inter szuperligás labdarúgócsapata, hogy már saját pályáján is tud nyerni. Nem volt nehéz dolga, a kelet-szlovákiaiak nem jelentettek komoly gondot számára.

Lembakoali fejese elkerülte a kaputTASR-felvétel Pozsony. Azt is megélte az Inter szuperligás labdarúgócsapata, hogy már saját pályáján is tud nyerni. Nem volt nehéz dolga, a kelet-szlovákiaiak nem jelentettek komoly gondot számára. Annak ellenére sem, hogy Barmoš edző némileg felforgatta az együttest, olyan játékosokat ültetett a forró májusi délutánon a cserepadra, mint Opršal, Chrenko, Micsovics és Drobňák, Čišovský sárga lapok miatt nem szerepelhetett. Bár a hazaiak sokáig nem tudták igazából átjátszani a vendégek figyelmes védelmét, a nagy melegben eléggé álmosan futballoztak, de így is a levegőben lógott a gól, aztán a 38. percben „leesett“: Dzúrik hosszú szöktetése után Kocúrek pontosan beadott, és a 18 esztendős Halenár fejjel juttatta a felső sarokba a labdát. Csak azt nem értjük, nagy örömében miért dobta a tartanpályára a mezét. Talán azért, mert a tavaszi első meccs után csak most volt újra kezdőember, és góllal igazolta, hogy méltatlanul mellőzték? Tehát nem sikerült találat nélkül kihúzniuk a vendégeknek az első félidőt, pedig ebben bíztak és a jobb folytatásban. Aktívak is voltak a szünet utáni percekben, Vybíral löketét szögletre védte Hýll, de ez volt minden a részükről. Mert jöttek az Inter lendületes fiataljai, felgyorsították a támadásokat, több célirányos passzt adtak egymásnak, sokszor kerültek ellenfelük védelme mögé, aminek két gól lett az eredménye. Előbb Czinegét ugratták ki, egyedül ment Trančík kapujára, és másodszorra betalált a hálóba (54.), majd a 19 éves Paulík szólózott egy nagyot, s góllal fejezte be szép egyéni alakítását (57.). Ekkorra már teljesen szétzilálódott az eperjesi gárda, egyszerűen nem tudott hozzászólni a meccshez, a hazaiak még akár három gólt is rúghattak volna. (T. V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?