LABDARÚGÁS

Úgy tűnik, hogy a Premier League és az F. A. Kupa megnyerése hatással volt Patrick Vieirára, ugyanis tegnap kijelentette: a következő idényben is az Arsenal labdarúgója lesz.

Úgy tűnik, hogy a Premier League és az F. A. Kupa megnyerése hatással volt Patrick Vieirára, ugyanis tegnap kijelentette: a következő idényben is az Arsenal labdarúgója lesz. A világ- és Európa-bajnok francia középpályás sorsa hónapokon át kérdéses volt, sokáig valószínűnek látszott, hogy Londonból a Real Madridhoz igazol.

Danny Murphy, a világbajnokságra készülő angol válogatott labdarúgója 2007-ig az FC Liverpoolnál marad. A 25 éves középpályás 1997-ben 3 millió fontért került jelenlegi együttesébe.

Basil Scarsella, az Óceániai Labdarúgó Szövetség elnöke akkor is Joseph Blatterre szavaz a FIFA közelgő elnökválasztásán, ha a régió országai nem állnak ki egyértelműen egyik jelölt mellett semJavier Irureta kedden késő este megállapodott Augusto Lendoro klubelnökkel, így a következő idényben is ő lesz a Deportivo La Coruna vezetőedzője. A baszk származású mester 1998 májusa óta irányítja az elmúlt ávek egyik spanyol sikercsapatát.

Előkészületi találkozók: Atletico Madrid–Ecuador 2:1; Belgium–Algéria 0:0; Wales–Németország 1:0; Norvégia–Japán 3:0, g.: Berg, Rushfeldt, Solskjaer. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?