Kupaszombat Ipolyságon

Ipolyság |

<p>A határ menti városban ma rendezik a hagyományos, immár 6. Steiger-kupa futballtornát, melyen a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában közreműködő ipolyságiak mellett az egy emelettel lejjebb játszó hontfüzesgyarmatiak, a mezőny újoncának számító tolmácsiak, valamint a lévai területi bajnokságban szereplő zselíziek mérik össze tudásukat.</p>

„Tavaly az I. ligás Podbrezová vitte haza a vándorserleget, ők azonban nem jönnek el megvédeni elsőségüket. A nyári fociszünetben több környékbeli labdarúgó ajánlkozott, néhányat pedig mi invitáltunk próbajátékra. Elsősorban az ő teljesítményükre vagyunk kíváncsiak a torna meccsein. A szurkolók a focimenü kínálata mellett ötféle gulyásból választhatják ki a kedvükre valót. A meteorológusok előrejelzéséhez alkalmazkodva csupán 2x35 perces játékidőt szabtunk meg egy-egy találkozóra. Természetesen rendezvényünkön szeretnénk az élen végezni” – avatott be a részletekbe Urblík József, a vendéglátók klubelnöke és egyben játékosedzője. Először kaptak meghívást a rangos seregszemlére a hontfüzesgyarmatiak, akikre a kánikulainak ígérkező szombaton két kihívás is vár. „Számunkra nagyon megterhelő lesz a mai nap, hiszen az ipolysági torna befejezését követően este fél tízkor még Hontmaróton (Hontianske Moravce), ahol a pálya villanyvilágítását avatják fel, is lejátszunk egy mérkőzést” – tájékoztatott csapata késő esti fellépéséről Karol Pilinský, a hontfüzesgyarmatiak trénere. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?