Közönségvonzó rangadó

Dióspatony/Felsőpatony. A patonyföldiek húsvéti ünnepkörben zajló, nagy érdeklődéssel várt rangadóján a tavaszelőn biztató formában játszó hazaiak az első három meccsen nyeretlen riválisukat fogadják holnap délután.

A patonyföldiek holnapi rangadóján szikrázó csatára van kilátásÖrzsik Ödön felvételeA dióspatonyiak ugyan vereséggel rajtoltak, ám ezt követően legyőzték a balonyiakat, majd legutóbb a vágfarkasdiak otthonában zsákmányoltak értékes pontokat. A jó kezdésnek is köszönhetően a tabellán megelőzték a szomszédvár kollektíváját. – Remélem, a jó kezdés önbizalmat adott a zömmel fiatalok alkotta kollektívánknak. Szeretnénk tovább növelni győzelmeink, pontjaink számát. Mindezt annak érdekében, hogy a mezőny jobbik felében érjünk célba. Nem lesz egyszerű feladat térdre kényszeríteni soros ellenfelünket. Egyrészt azért, mert a derbinek nincs esélyese, másrészt azért, mert információim szerint mindhárom tavaszi meccsükön játékukkal jó benyomást keltettek. Nagyon oda kell majd figyelni rájuk, nehogy balszerencsés sorozatuk végére éppen nálunk tegyenek pontot – vélekedett az esélyekről Nagy Jaroslav, a házigazdák játékosedzője, aki negyvenkét esztendős kora ellenére nem csak az általa irányított együttes játékát szervezi, hanem fontos gólokkal is részt vállalt a sikeres idénykezdésben. – Jó lenne gyarapítani találataim számát, ám akkor sem leszek csalódott, ha ezúttal a társak találnak a hálóba. Szerintem elsősorban a csatárok feladata a gólgyártás. Gyakran hangoztatom az öltözőben: tizenegyen nyerünk, tizenegyen vesztünk – fogalmazott az egykori élvonalbeli futballista. Megtudtuk, a hazaiak két játékosuk, a fegyelmi büntetéssel sújtott Végh Zsolt és Laboda Imre nélkül lépnek pályára.

A vendégek fájó pontja a gyatra helyzetkihasználás. Vajon várható-e ezen a téren javulás, ha épp a minap távozott tőlük gólveszélyes csatáruk, Tomáš Szabó, aki visszaigazolt a rimaszombatiakhoz. – Helyébe a DAC-ot is megjárt Miroslav Laurovot szerződtettük, ő legutóbb a nyárasdiak mezét viselte. Jó hírnek számít, hogy letelt Ibolya Zoltán eltiltás miatti kényszerpihenője, úgyszintén csatasorba állhat a sérüléséből felgyógyult Tóth Krisztián is. Ez utóbbi egyébként védő létére nyolc góllal a házi gólkirályunk. Nagy küzdelemre, sportszerű mérkőzésre, szoros eredményre számítok. Remélem drukkereink is elkísérnek bennünket Dióspatonyba, s a párharc végén mi leszünk az elégedettebbek – nyilatkozta lapunknak Horváth József, a felsőpatonyiak titkára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?