Közbeszólt az eső, érsekújvári diadal

Nyitracsehi foci
Nyitracsehi |

Tizenkét csapat közül a Slovan Nové Zámky legénysége bizonyult a legeredményesebbnek az I. Kispályás Focitornán. A döntőben 2:1 arányban legyőzte a nyitrai El Galacticost, majd játékosai magasba emelhették a legjobbat illető serleget. 

Az érsekújváriak valamennyi mérkőzésüket megnyerték, így megérdemelten lettek tornagyőztesek. „Nyitrai és érsekújvári járásbeli alakulatok tanúsítottak érdeklődést a megmérettetés iránt. Az erős eső miatt ugyan egy órára megszakítottuk a küzdelmeket, ám a játékosokat és a nézőket mindez nem riasztotta el a folytatástól. A résztvevőket két csoportba soroltuk, később a továbbjutók a negyed- és elődöntőben folytatták. A torna legjobbjai értékes díjakat kaptak, és pénzjutalomban is részesültek. A színvonalas sportesemény hajnalig tartó búcsúi táncmulatsággal folytatódott” – tájékoztatott Suba Krisztián szervező. 

Érdekes

KISPÁLYÁS TORNA

A csoport: El Galacticos–Tak Kráľovské 1:1; El Galacticos–FC Čechynce 4:1; El Galacticos– Čechynce (ifi) 4:1; El Galacticos–Nyitraholics 9:0; El Galacticos–Zolo a družina 8:4; Tak Kráľovské–Čechynce 2:0; Tak Kráľovské–Čechynce (ifi) 6:2; Tak Kráľovské–Nyitraholics 8:3; Tak Kráľovské–Zolo a družina 2:0; Čechynce–Čechynce (ifi) 4:0; Čechynce–Nyitraholics 6:3; Čechynce–Zolo a družina 6:2; Čechynce (ifi)–Nyitraholics 2:1; Čechynce (ifi)–Zolo a družina 1:0; Nyitraholics–Zolo a družina 2:1. Sorrend: 1. El Galacticos 13, 2. Tak Kráľovské 13, 3. Čechynce 9, 4. Čechynce (ifi) 6, 5. Nyitraholics 3, 6. Zolo a družina 0. 
B csoport: Slovan Nové Zámky–Veľký Kýr 3:1; N. Zámky–Ďarmoty 4:1; N. Zámky–(Ne)Alkoboys 7:2; N. Zámky– Szuper csapat 2:0; N. Zámky–Lesníci od pažiti 6:2; V. Kýr– Ďarmoty 4:3; V. Kýr–(Ne)Alkoboys 5:2; V. Kýr–Szuper csapat 4:0; V. Kýr–Lesníci od pažiti 6:0; Ďarmoty–(Ne)Alkoboys 2:1; Ďarmoty–Szuper csapat 6:2; Ďarmoty–Lesníci od pažiti 0:1; (Ne)Alkoboys–Szuper csapat 4:2; (Ne)Alkoboys–Lesníci od pažiti 4:1; Szuper csapat–Lesníci od pažiti 2:1. Sorrend: 1. N. Zámky 15, 2. V. Kýr 12, 3. Ďarmoty 6t, 4. (Ne) Alkoboys 6, 5. Szuper csapat 3, 6. Lesníci od pažiti 3.
Negyeddöntő: N. Zámky–Čechince (ifi) 9:0; Tak Kráľovské–Ďarmoty 4:2; V. Kýr–Čechynce 0:0, büntetőkkel 3:2; El Galacticos–(Ne)Alkoboys 7:1. Elődöntő: N. Zámky–Tak Kráľovské 6:0; El Galacticos–V. Kýr 3:0. A 3. helyért: Tak Kráľovské–V. Kýr 1:1, büntetőkkel 1:2. Döntő: N. Zámky–El Galacticos 2:1. 
Díjazottak – legjobb kapus: Pavol Bibeň (Čechynce), legjobb mezőnyjátékos: Viktor Sabo (El Galacticos), legjobb góllövő: Matheus Goncalves (N. Zámky). ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?