Köszönet a szurkolóknak

Nagyszombat/Pozsony. Szerdán Nagyszombatban (17.30) Szlovákia labdarúgó válogatottja barátságos mérkőzésen Szlovénia nemzeti tizenegye ellen lép pályára.

Karhanék az idei utolsó erőpróbára készülnekTASR-felvételA találkozó célja, jó eredménnyel zárni az idei remek idényt, és megörvendeztetni a szurkolókat. Dušan Galis vezetőedző bízik abban, hogy a vb-selejtezőkön mutatott játékkal szórakoztatják majd a közönséget. „Remélem, a kerettagok meghálálják a bizalmat, és egyben jó erőpróba is lesz számukra a mérkőzés. Abban is bízom, hogy a sikeres szereplés után győzelemmel és jó játékkal zárjuk a válogatott idei fellépését” – nyilatkozta.

Szerinte Miroslav Karhan, a Wolfsburg játékosa lesz a fő közönségcsalogató. A válogatott labdarúgó több éven keresztül a Spartak színeiben játszott. „Szeretném, ha szépszámú közönség látogatna ki a stadionba, igazi futballhangulatot teremtve. Úgy gondolom, ennyit megérdemelnek a fiúk. Mi azon leszünk, hogy a szurkolók elégedetten távozzanak a mérkőzés után” – tette hozzá Dušan Galis.

Várható kezdőcsapatok–SZLOVÁKIA: Čontofalský–Valachovič, Petráš, Škreteľ, Zabavník–Greško, Karhan, Mintál, Hanek–Vittek, Šesták. SZLOVÉNIA: Handanovic –Cesar, Ilic, Knavs, Mavric– Ceh, Karic, Komac, Šukalo–Acimovic, Dedic.

Ma és holnap további barátságos mérkőzéseket is játszanak – november 16., 20.30: ĺrország–Horvátország, 20.45: Ausztrália–Norvégia. November 17., 20.30: Franciaország–Lengyelország, Olaszország–Finnország; 20.45: Németország–Kamerun; 21.00: Skócia– Svédország, Spanyolország– Anglia. (tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?